Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mindenki a Johnson's...

Miért mindenki a Johnson's fürdetőt utálja, amikor a Gabi meg a Nivea se jobb semmivel?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 11:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Engem sosem érdekelt mások véleménye. Ha a fiamon allergiát váltott volna ki, nem használtam volna tovább. Hazudnék, ha azt mondanám gyakran van ilyen itthon, de előfordult már.Nem rosszabb, mint a többi.

Egyszer volt egy teszt, amiben ezt a terméket hozták ki a legrosszabbra, mert több benne a kőolajszármazék. Gondolom, ezért szidják sokan-meg persze azok, akiknél gond volt a használat során.

[link]

ez az.

2014. jún. 21. 13:59
 22/26 anonim ***** válasza:
63%

Egy újabb kérdés, amiben ha megírod az álláspontodat lepontoznak...

Egyébként lehet lepontozni, akkor is teljesen szétmarta a gyerek bőrét, ha le pontoztok, ha nem. És nem gyógyszertárit használunk (németben nem írnak fel ilyeneket) hanem Bübchent. Teljesen ó az illata, a bébinek sincs baja...

2014. jún. 21. 15:01
 23/26 anonim ***** válasza:
63%
12-es válaszolónak:attól,hogy nincs szüksége egy baba arcának krémre,még nem normális,hogy ha valamit rákensz,az kimarja! Ennyi erővel az egész testét kimarhatja,egy kisbabának mindenhol finom és érzékeny a bőre. Te meg erről nem hallottál?
2014. jún. 21. 15:15
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Újszülött babát teljesen felesleges bármilyen fürdetővel fürdetni. Nem izzad, nem koszos, nem büdös, a víz elég. A kényes részeket pedig úgyis rendesen megtöröljük popsitörlővel.
2014. jún. 21. 17:12
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, hogy ennyien elvből utaljak a johnsont, de az biztos hogy az en lanyomon is pont akkor jelentek meg ekcemas kiutesek, mikor johnsonra váltottunk. En nem vagyok egyik márkahoz sem hű, es egyiket sem utálom, de ezt a markát nem veszem többe a fentiek miatt. A maradékot en elhasználtam, az en boromnek nem lett semmi baja.
2014. jún. 21. 21:56
 26/26 anonim ***** válasza:

Bocsika, de egyik gyerekemnél sem használtam soha sem testápolót, hála istennek nem volt rá szükségünk:)

csupán kipróbáltam egyetlen egyszer a bőrén, azt a pirosságot... órák múlva se tűnt el...

2014. jún. 21. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!