Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért mindenki a Johnson's...

Miért mindenki a Johnson's fürdetőt utálja, amikor a Gabi meg a Nivea se jobb semmivel?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 11:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
a johnson&Johnson testápolót próbáld ki, kend be a kicsid arcát egy csíkban, vörös lesz tőle, úgy kimarja:(((((
2014. jún. 21. 12:32
 12/26 anonim ***** válasza:
21%

Testapoloval kicsik arcat koztudottan nem kenjuk! A kicsiknek az arcboruk nagyon erzekeny!!!!

A lanyom arca a hidegtol kipattog igy babe ARCKREMET vettem ra neki, de azt is csak nagyon vekonyan szabad bekenni!

Nana h kimarja, te ilyenekrol meg nem hallottal???

2014. jún. 21. 12:49
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
én azért nem használom, mert allergizál. nem feltétlenül a kőolajszármazék miatt, mert az tényleg van a gyógyszertáriban is, hanem az összetétel kompozíciójában van valami, ami a legtöbb gyerek bőrét irritálja. az én babámnak bogyósan hámlott a bőre a johnsons popsi törlőkendőjétől. vagy 5-6-7 márkát használtam már, semelyik nem okozott gondot, kizárólag ez. azért ez elég árulkodó számomra.
2014. jún. 21. 12:49
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

Soha semmit nem veszek, ami Johnson's márkájú. Egyébként Gabit és Niveát sem veszek a gyerekeimnek.

Szerintem nagyon jók a Rossmann és DM sajátmárkás babacuccaik, a teszteken kiválóan teljesítettek.

2014. jún. 21. 12:59
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a Nivea baby bevált,de aztán elköltöztünk ahol a víznek rosszabb az összetétele ezért Babé fürdetőre váltottunk ami szuper. Gabit nem használtam nekem nem szimpatikus a Johnson's meg már nálam sem jött be érzékeny a bőröm, a fiamé is az.
2014. jún. 21. 13:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
ja gyógyszertárit sosem hazsnáltunk
2014. jún. 21. 13:25
 17/26 anonim ***** válasza:
31%
A gyógyszertári fürdetőt aki kitalálta, kb szívlapáttal verném agyon.... Visszatérve a Johnsons termékekre, a kifejezetten újszülöttek számára használható sárgás flakonos tusfürdő jó, attól még nem volt baja a lányomnak se.
2014. jún. 21. 13:32
 18/26 anonim ***** válasza:
59%
Én egyiket sem veszem. A Johnsontól konkrétan én magam is kiütéses lettem,ezért ezt egy picivel jobban utálom.
2014. jún. 21. 13:34
 19/26 anonim ***** válasza:
Aki nem akar kőolajos cuccot kenni a babájára,az talál normális babatermékeket. Nemcsak ezek a nagy márkák vannak a piacon. Én is dm-es sajátmárkást használok,normális összetevői vannak,jó eredményekkel szerepel teszteken,míg a nagy márkák általában a sor végén kullognak.
2014. jún. 21. 13:39
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon sok gyereknél allergiás reakciót vált ki. Mi a Níveát, és Gabit használtunk, de mindkettő nagyon kiszárította a kisfiam bőrét. Másnak attól lehet jó mindhárom.
2014. jún. 21. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!