Miért van az, hogy az igazán segítségkérő, a gyakorló anyukák tapasztalata iránt érdeklődő szakmai kérdésekre alig érkezik válasz, míg a provokatív, elméleti vmint a teherbeesős kérdésekre tömegével jönnek a válaszok?
Nem provokálni akarok, vitát sem akarok szítani, csak elgondolkodtam, hogy miért nem érkezett egy kumma válasz sem az egyik szoptatós/leszoktatós kérdésemre, amely nagyon fontos lett volna nekem, a tizenévesek sokszor kamu teherbeesős kérdéseire, meg a tesztelős kérdésekre -tele van velük a padlás - viszont százan írnak. Az lenne az értelme ennek az oldalnak, hogy valóban érdemi tanácsokat adjanak egymásnak az anyukák, nem pedig az, hogy más félresiklott életén csámcsogjanak. Én inkább azokra a kérdésekre próbálok válaszolni, ahol a gyakorltai tapasztalataimat oszthatom meg az érdeklődővel, unalmas azon lamentálni, hogy 'mit csinálnék? Megszülném, elvetetném, örökbeadnám?'
Mindig olyan lelkesen írok ki egy-egy kérdést a gyerekem nevelésével kapcsolatos mindennapi problémákról, helyzetekről, azt hiszem ilyenkor, hogy más is küzd hasonlO problémákkal és szívesen megosztanák a tapasztalataikat, aztán jön a teljes érdektelenség vagy egy nyúlfarknyi válasz, amivel nem vagyok beljebb. így mi értelme ennek az oldalnak? Természetesen, aki nem így használja a gyik-et /ahogy fentebb leírtam/, az ne vegye magára!
engem is nagyon sokszor nullára pontoznak, ha segíteni akarok a kérdezőnek. persze, nem érdekel a százalékom, de elég rosszul tud esni.
a másik, hogy lehet, hogy pár válasz is elég, vagy annyira specifikus dolgot kérdezel, van amire én se merek írni, nehogy rosszat mondjak.
a provokatív kérdések meg kamukérdések általában, a kérdező csak válaszokat akar gyűjteni, amúgy kamu.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!