A Cerazette tablettáról van valakinek tapasztalata?
Én kb. 2 hónapig szedtem....
Hát semmit nem ér egyébként!
Mialatt szedtem folyamatosan hányingerem volt,ment a hasam, szédültem,folyamatosan pisilni jártam ...állítólag ez egy mellékhatása a gyógyszernek. Gondolhatod mennyi pénzt költöttem el 3 hónap alatt terhességitesztekre!!!!
Azt hittem megint teherbeestem! De csak ilyen mellékhatásai vannak...
Ezért döntöttem a spirál mellett! :)
Most nyudodt vagyok! :):)
Én a Cerazettet szedtem, mikor as lányomat szoptattam. Nálam nem jelentkezett semmi mellékhatás, nem híztam, nem volt hányingerem, sem vérzésem (egyáltalán nem jött meg, míg szedtem, 2 évig, ezt a részét imádtam a legjobban:)), még migrénem sem volt, pedig sima fogamzásgátlótól igen. A tejem nem apadt, 6 hónapig kizárólag szoptattam a lányomat, aki fél éves korára 9,5 kg volt, szóval bőven volt mit ennie, majd 22 hónaposan hagyta abba a szopizást.
Azóta már én is váltottam spirálra (Gold Lilly, majd Mirena), ezek is beváltak, főleg a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!