Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Cerazette-t szedő szoptató...

Cerazette-t szedő szoptató anyuka tapasztalata?

Figyelt kérdés
Az érdekelne volt-e úgy valaki, mint én? Elkezdtem szedni, rá egy hétre megjött, majd fél évig semmi, és most újra megjött.
2011. jan. 13. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Szedtem én is, 2 hónapig, de abba is hagytam mert össze-vissza jött meg tőle. Volt hogy 2 napig megvolt, 4 nap szünet, utána 5 napig megvolt, 1 hét szünet... Nekem bezavart a tejnél is, lecsökkent a mennyisége és az íze is megváltozott, a baba nem is nagyon akarta elfogadni, max félálomban. Úgyhogy abba is hagytam. Nálam nem vált be sajnos :(
2011. jan. 13. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt!!!!Most 7 hós a kisfiam, de nem megjött, csak egy napig enyhén véreztem!Nem tudtam mi ez, azt hittem szex miatt volt, hogy kicsit vadak voltunk:)))

De azóta megin semmi.Ja és aznap még fájt a hasam is!Dokinál nem voltam, te mit teszel?

2011. jan. 13. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is mikro elkezdtem szedni összevissza és sokáig vérezgettem, de a doki azt mondta ez a gyógyszeetől van!Aztán én abbahagytam szeptemberben, és uatána megjött rendesen!26 napos lett a ciklusom :(
2011. jan. 13. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, igen, az kimaradt az üzenetemből, hogy miután abbahagytam a szedését, nekem is megjött időre, 2 ciklus után beállt a régi "rend". Én amúgy nem voltam orvosnál emiatt. Mi most úgy védekezünk, ahogyan a baba megfogant, azaz PG53 mikroszkóppal. Mutatja a termékeny napokat, a kislányunk is így fogant és most védekezésre is jó. Persze nem 100%-os, tudom, de mivel még van egy kis tejem is, az is védettséget ad.
2011. jan. 13. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Bár én Azaliát szedek, de annak és ennek a tájékoztatójában is benne van a következő:"A Cerazette alkalmazása közben hüvelyi vérzések rendszertelen időközönként jelentkezhetnek. Lehet, hogy ez csak egy enyhe pecsételés, ami még betétet sem igényel, de az is lehet, hogy erősebb vérzés, ami egy igazi havi vérzésre emlékeztet, és egészségügyi betétet tesz szükségessé. Az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem lesz vérzése. A szabálytalan vérzés egyáltalán nem jelenti a Cerazette fogamzásgátló hatékonyságának csökkenését. Általánosságban nincs szükség semmilyen lépésre. Ha azonban a vérzés erős és tartós, konzultáljon orvosával." Szóval, amit tapasztaltatok, teljesen normális, nem jeleni, hogy a gyógyszer nem hatna vagy bármi más probléma lépett volna fel. Mivel a szedés elkezdése előtt nem jött meg magától, így a beszedett hormon kicsit "megpiszkálta" a szervezetet. Amíg szeded, az is megeshet, hogy egyáltalán nem fogsz menstruálni... ez is teljesen normális. Mondjuk ez is benne van a tájékoztatóban :) "a Cerazette alkalmazható olyan nőknél, akik nem szedhetnek ösztrogén tartalmú készítményt, vagy szoptatnak. Hátrány, hogy szedése alatt szabálytalan lehet a havi vérzés, előfordulhat, hogy nem is lesz havi vérzése egyáltalán." Nekem pl. 22 hónap után jött meg először...
2011. jan. 13. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:

OFF! A 4. válaszolónak, ha még olvassa!

A szopi cska akkor véd ha maximum 6 óra telik el 2 szoptatás között!Amúgy van peteérés!

Én még 6* szoptatom a 13 hós lányom,de van peteérésem!

3. voltam!

2011. jan. 13. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
4.vagyok, kedves utolsó, igen, olvasom :) Akkor marad a PG53 mikroszkóp használata. De amúgy tervezünk testvért is, csak kicsit később. De köszi az infot, hasznos volt :)
2011. jan. 13. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is szedtem a cerazette-t első hónapban megjött aztán 2hónapig semmi,görcsöltem is rendesen nagyon sokáig,ugyhogy én is abba hagytam!Utána beállt a rendes ciklusom!
2011. jan. 13. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy nem voltam, mint te, mert nekem 6 hétig megvolt tőle. Úgyhogy valóban tuti a fogamzásgátló hatása, mivel konkrétan nem tudtunk szexelni miatta! :))))
2011. jan. 13. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!