Nektek melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Alvin, Andor, Levente, Lénárd
Vagy gondoltunk arra is, hogy két nevet kap és vagy Alvin Andor vagy Lénárd Levente lesz a fiunk. :)
Szerintetek?
2014. jún. 20. 09:20
11/19 anonim válasza:
Andor és a Lénárd tetszik ezek közül. Alvin Andor és a Lénárd Levente együtt túl sok szerintem is. A Levente is jó egyébként. Az Alvinról nekem is a film jut eszembe először.
12/19 anonim válasza:
Nekem tetszik az Alvin- de nem tudom hogy valóban ennyire ccsúfolás tárgya lenne-e a pici ezzel a névvel. Pedig jó név.
Legjobb szerintema Lénárd.
Leventéből sok van, az Andor nekem nem szép név.
Gratula a kicsihez!!
13/19 anonim válasza:
Levente vagy Lénárd. Nekem a két keresztnév nem tetszik, ha alliterálnak, úgy vagyok vele, hogy minek kettő, ha úgyis hasonlóak. :D
14/19 anonim válasza:
Andor vagy Levente, a másik kettő nekem nem tetszik. Alvinról nekem is inkább a mókusok jutnak eszembe, nem a zenekar.
15/19 anonim válasza:
Alvin és Andor nagyon nem jön be,Levente tetszik a felsoroltak közül
16/19 anonim válasza:
Ha választani kéne, akkor csak a Levente tettszik. A többi nem.
17/19 anonim válasza:
A kicsitesomat Lenardnak hivjak. Imadja a nevet, mert ritka es nagyon sok fele kepen lehet becezni : Leni, Leo, Lenike. :) Mindenkinek nagyon bejott :)
18/19 anonim válasza:
Levente tetszik a legjobban, de tavaly a top 3 adott névben benne volt, szóval elég gyakori ebben a korosztályban. Alvin nem lenne rossz, de tényleg a mókusok miatt kicsit erős. Az Andor meg a Lénárd névvel csak az a bajom, hogy nem tudom, hogy lehetne becézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!