Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek melyik név tetszik jobban?

Nektek melyik név tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Alvin, Andor, Levente, Lénárd

Vagy gondoltunk arra is, hogy két nevet kap és vagy Alvin Andor vagy Lénárd Levente lesz a fiunk. :)

Szerintetek?

2014. jún. 20. 09:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Andor és a Lénárd tetszik ezek közül. Alvin Andor és a Lénárd Levente együtt túl sok szerintem is. A Levente is jó egyébként. Az Alvinról nekem is a film jut eszembe először.
2014. jún. 20. 11:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik az Alvin- de nem tudom hogy valóban ennyire ccsúfolás tárgya lenne-e a pici ezzel a névvel. Pedig jó név.

Legjobb szerintema Lénárd.

Leventéből sok van, az Andor nekem nem szép név.

Gratula a kicsihez!!

2014. jún. 20. 12:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Levente vagy Lénárd. Nekem a két keresztnév nem tetszik, ha alliterálnak, úgy vagyok vele, hogy minek kettő, ha úgyis hasonlóak. :D
2014. jún. 20. 14:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Andor vagy Levente, a másik kettő nekem nem tetszik. Alvinról nekem is inkább a mókusok jutnak eszembe, nem a zenekar.
2014. jún. 20. 14:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Alvin és Andor nagyon nem jön be,Levente tetszik a felsoroltak közül
2014. jún. 20. 21:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha választani kéne, akkor csak a Levente tettszik. A többi nem.
2014. jún. 21. 12:26
 17/19 anonim ***** válasza:
A kicsitesomat Lenardnak hivjak. Imadja a nevet, mert ritka es nagyon sok fele kepen lehet becezni : Leni, Leo, Lenike. :) Mindenkinek nagyon bejott :)
2014. jún. 22. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Levente tetszik a legjobban, de tavaly a top 3 adott névben benne volt, szóval elég gyakori ebben a korosztályban. Alvin nem lenne rossz, de tényleg a mókusok miatt kicsit erős. Az Andor meg a Lénárd névvel csak az a bajom, hogy nem tudom, hogy lehetne becézni.
2014. jún. 23. 20:27
 19/19 anonim válasza:
LEVENTE, ANDOR!!!!!!!!!!!!
2014. júl. 1. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!