Nektek melyik név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Alvin, Andor, Levente, Lénárd
Vagy gondoltunk arra is, hogy két nevet kap és vagy Alvin Andor vagy Lénárd Levente lesz a fiunk. :)
Szerintetek?
2014. jún. 20. 09:20
1/19 anonim válasza:
Alvin és Andor egyik se tetszik (utóbbi nagyon csúfolós)
A másik kettő sokkal jobb, de én nem adnék két keresztnevet
2/19 anonim válasza:
A Lénárd tetszik a fentiek közül a legjobban, én ezt a nevet adnám önállóan, második név nélkül.
3/19 anonim válasza:
Lénárd es a Levente, de nem egyutt. Ugy tul sok.
5/19 A kérdező kommentje:
Az Alvin senkinek sem jön be? Pedig a férjemmel a zenekar miatt választottuk (imádjuk), szerintem menő lenne a fiam egy ilyen alternatív zenéhez köthető névvel. :)
De lehet hogy lemondunk róla.
2014. jún. 20. 09:33
6/19 anonim válasza:
Alvin es a mókusok. Nekem a film ugrik be rola es szerintem a többieknek is. Nem menő lenne szegény, hanem ....
7/19 anonim válasza:
Nekem pont a banda miatt nem tetszik, utálom a zenéjüket, bocsi :(
8/19 anonim válasza:
Én is szeretem az Alvint, de nem büntetném a gyerekem azzal, hogy egy zenekar / színész / fimszereplő vagy hasonló valaki nevét adom neki. Ő nem Alvin lesz, vagy akár Pásztor István, hanem az én gyerekem, és mellesleg nem szeretném, ha az Alvintól tanulná édes anyanyelvünket.
9/19 anonim válasza:
Andor és a Levente tetszik ezek közül.
10/19 anonim válasza:
Nekem az Andor és a Levente tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!