Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik név tetszik jobban?...

Melyik név tetszik jobban? Kislányomnak szeretnék választani

Figyelt kérdés

Horváth Sarolta becézve Lotti

Horváth Juliána becézve Lina

Mindenképp komolyabb nevet szeretnék.

Egyéb hasonló ötlet is jöhet.:-)

2014. máj. 25. 08:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
A becezesek amit leirtal, azok egyaltalan nem komoly nevek.
2014. máj. 25. 08:13
 2/28 anonim ***** válasza:
Akkor inkább legyen Júlia vagy Julianna. Meg ha úgyis becézni fogják, akkor mindegy, hogy milyen komoly a neve.
2014. máj. 25. 08:19
 3/28 anonim ***** válasza:

A Saroltából és a Juliánából hogy jön neked a Lotti és Lina?

Ennyi erővel legyen Erzsébet és becézd Mucusnak.

2014. máj. 25. 08:19
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Arra azért számíts, hogy ha bekerülnek közösségbe, iskolába, senki nem a te általad választott becenéven fogja hívni őket, hanem Sacinak meg Julcsinak pl. Úgy is fog tetszeni?

A kettő közül nekem a Sarolta jobban tetszik, de igazából egyik se nagyon jön be, bocsi.

2014. máj. 25. 08:20
 5/28 A kérdező kommentje:
A hivatalos neve legyen komoly.ha felnő és pl.ügyvéd lesz ne Lina ügyvédnő legyen.
 6/28 anonim ***** válasza:
58%

"Egyéb hasonló ötlet is jöhet.:-)"

Eszter.

7/28 A kérdező kommentje:
A Sarolta angol megfelelője a Charlotte.Becézve Lotte vagy Lotti.
2014. máj. 25. 08:21
 8/28 A kérdező kommentje:
Juliàna rokon néni volt,azért gondoltam rá a Sarolta meg azért mert Charlotte-ot nem anyakönyveznek csak fonetikusan az meg borzalmas.
2014. máj. 25. 08:24
 9/28 anonim ***** válasza:
69%
Ne haragudj kérdező, de ennek a "komoly név"-nek az emlegetésével, meg "ügyvéd lesz" kitétellel, csak megmosolyogtatod magad!
2014. máj. 25. 08:25
 10/28 A kérdező kommentje:

Nem haragszom csak nem tudom miért viccesek ezek a dolgok.

Legalább nem Eperkének meg Málnának meg hasonlónak akarom hívni a gyereket de nem is Hortenziának vagy Jolánnak.Szerintem ezek normális nevek de nem is lesz egy ovis csoportban három Sarolta.én Alecandra vagyok és négyen voltunk a középiskolában egy osztályban ezzel a névvel élők...

2014. máj. 25. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!