Terhesen milyen munkát vállaljak?
Figyelt kérdés
Még csak 5 hetes vagyok,míg megerősödik a pici,kb a 12 hétig itthon lennék,de utána szeretnék pénzt keresni.Milyen munkát ajánlanátok?2014. jún. 19. 13:16
1/7 anonim válasza:
Jelenleg dolgozol, van munkahelyed?
Ha nincs, terhesen sehova nem fognak felvenni.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs.Áprilisban költöztem haza,azóta nem találtam munkát.Most meg kiderült hogy terhes vagyok,aminek nagyon örülünk,de szeretnék dolgozni.
2014. jún. 19. 13:21
3/7 anonim válasza:
Fontos , hogy bejelentett legyen, vagy csak a fizu miatt? Mert így nem sok esélyed van, hogy bárhová felvegyenek. EGyetlen cég sem szeret több évre szóló fix kiadást felvenni munkaerő helyett. Otthonról tudsz tenni ezt-azt, ha van kézügyességed, bármi, eladhatod a terméket (meska.hu), vagy taníthatsz, ha értesz valamihez, skype-on, magánórák keretén belül (nyelvek, matek, fizika elég kelendő). Légy kreatív!
4/7 anonim válasza:
Hát, szerintem sehova nem fognak úgy felvenni, hogy terhes vagy.
5/7 anonim válasza:
Megteheted, hogy eltitkolod, de ha felvesznek, és kiderül, utána be is perelhetnek.
Egyetlen cég sem hülye, hogy egy terhes nőt, aki bármikor kidőlhet, felvegyen, és utána évekig fizesse utána a járulékokat.
Nem akarlak elkeseríteni, de így gyedet sem fogsz kapni, csak gyest :(
Ha tudsz, kezdj el vaterázni, neten keres valami munkát, esetleg érdeklődj körbe az ismerősi körben.
6/7 anonim válasza:
Baratnomet ugy vettek fel, hogy hatarozottan. Igaz, ott ismeros vette fel titkarnonek es tudott a terhessegrol. Igy is csak gyes-t kapott a bnom, de a szules varhato napjaig szolt a hatarozott szerzodes.
7/7 zabmester válasza:
Esetleg úgy talán felvesznek valahova, hogy megbízásos szerződéssel, határozott időre, vagy helyettesíteni. Mondjuk nem tudom, mi a végzettséged, mihez értesz, de én ilyesmi munkát keresnék. De gyed-et így sem fogsz kapni sajnos, csak gyes-t, de legalább addig is tudnál némi pénzt keresni, na meg biztosított is lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!