Semmi féle alkoholt nem lehet fogyasztani kis mennyiségben terhesen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes. Pusztán kíváncsi2014. jún. 9. 14:37
1/6 anonim válasza:
Én ittam egy pohár forralt bort karácsonykor, akkor voltam 5 hónapos terhes. Se előtte, se utána nem ittam alkoholt.
2/6 anonim válasza:
Dehogynem.
1 pohár sör, vagy 1 dl bor az égvilágon semmi bajt nem okoz.
3/6 anonim válasza:
én ittam alkalmakként 1dl vörösbort, kb 3-4 ilyen alkalom volt, az orvosom is javasolta
4/6 anonim válasza:
De lehet.Hülyeség ez a feltételezés
A vörösbort sok orvost egyébként is ajánlja.
5/6 zabmester válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy sok orvos nem ajánlja, más orvosok szerint viszont minimális mennyiségben, jó minőségű bort pl. szabad inni. Én, ha jól emlékszem (már régen volt), megittam egy deci tokajit, illetve nyaraláskor Balatonon bornapok alatt egy kisfröccsöt. Az összesen két deci 9 hónap alatt. Ennyi nem ártalmas.
6/6 anonim válasza:
Valószínű nem árt egy pici, csak azt nem értem, hogy mivel jobb nekem, ha megiszom két korty bort? Se nem oszt, se nem szoroz, akkor nem iszom meg. Szerintem ki lehet bírni, és nincs dilemma, hogy árt vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!