Van más anyuka is akinek a férje a barátja. Nincsenek barátnői, a férje a barátnő szerepet is betölti?
Csodálkozom, hogy csak az utolsó akadt ki azon, hogy a férjed a barátnő szerepét is betölti:)
Nekünk vannak barátaink külön (egyetemi évekből),mert szeretnivaló, kedves emberek vagyunk, akikkel jó megjelenni.:))) Viccelek, persze ez mind igaz, de nem emiatt vannak barátaink, hanem mert tartjuk velük a kapcsolatot külön-külön és együtt is.:)
30N, 32F
Nem akadtam ki egyáltalán! Nekem úgyis jó, ha valakinek a férje a barátnője! Nekem szükségem van barátnőre, akivel néha fagyizunk, sütizünk, vásárlunk, jókat beszélgetünk, csavargunk, sétálunk.
Ezeket meg lehet tenni egy férjjel is, de egyáltalán nem ugyanolyan! Jó házasságban élek ettől függetlenül. Van egy 5 és egy 3 éves kislányunk.
A valaszom igen is, meg nem is. A ferjemmel barmit meg tudok beszelni, nincsenek titkaink egymas elott. De ettol fuggetlenul nekem nagyon hianyzik egy igazi "legjobb baratno". Talan, majd ha a kicsik ovisok lesznek, en pedig dolgozhatok, akkor kialakul vmi baratsagfele valakivel. Akivel lehet egy kicsit csajoskodni, meg megbeszelni az elet nagy dolgait.
Sajnos ebben van hova fejlodnom, mindig is irigyeltem azokat, akik konnyen kotnek baratsagokat. En ebben sajnos nagyon finnyas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!