Sérül a gyermekem, ha ezt megkérdezem tőle?
Kíváncsi lennék, hogy hogyan is reagálja le fiam a következő kérdést (bár tudom, hogy értelmes ember ilyet nem kérdez): melyikünket szereted jobban? Apát vagy anyát?
2,5 éves
Ugyanennyi idős a fiam. Mikor játszunk, és puszilgatom, viccesen szoktam tőle kérdezni, hogy szeretsz? Ő meg vigyorogva válaszolja hogy neeeem....
Hát, még soha nem sírtam el magam miatta:)
A te gyereked is kb. ilyen komoly választ adna!
Emlékszem, hogy tőlem ezt óvodában megkérdezték egyszer, és nagyon zavarba jöttem. Azt mondtam, hogy mindkettőt egyformán, pedig a szívem szerint anyámat mondtam volna, hiszem amióta az eszemet tudom, családi gondjaink vannak, apám nem is él velünk, s bár fizikailag velünk élt hosszú éveken át, nem is szerettem soha különösebben.
De nagyon megragadt bennem a kérdés, a választási kényszer, a szituáció... Szerintem kifejezetten negatív hatással van egy gyerekre.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!