Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg érdemes addig várni a...

Tényleg érdemes addig várni a gyerekvállalással, amíg lesz rá elég pénze az embernek?

Figyelt kérdés

Párommal már többször szóba került a gyerekvállalás, de Ő azt mondta, hogy majd akkor vállaljunk gyereket, ha meg lesz rá az egzisztenciánk. De én meg kérdeztem, hogy és mi van, ha sosem fogjuk úgy érzeni, hogy nem állunk úgy anyagilag, akkor emiatt majd sosem vállalunk gyereket?

Nektek erről mi a véleményetek?

2014. jún. 13. 15:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
74%
Én is úgy gondoltam régebben,hogy legyen meg minden,mire jön a baba,lakás,autó,bankbetét,stb. Meg hogy én aztán majd mindenből a legdrágábbat veszem,meg magánklinikán szülök,stb. Aztán kiderült,hogy lehet,hogy nem is jön össze soha egészségügyi okok miatt,és el is váltunk a férjemmel. A második férjem nem dúsgazdag,de van tisztességes munkája,nekem is volt,és már baromira nem érdekeltek a luxus cuccok csak anya lehessek. Összesen 6 évet vártam a babánkra.Nem szültem magánklinikán,de teljesen normális volt minden az állami kórházban is,és csodaszép ruhákat kaptunk a családtól. Szóval kell egy alap normális anyagi helyzet nyilván,azt én sem értem,amikor valaki már elve nyomorban él,de azért még szül 5-6 gyereket.De abban igaza van a kérdezőnek,hogy végülis mindig rá lehet fogni,hogy á még valami hiányzik,még új kocsi kéne,még fel kéne újítani a fürdőt,stb. Az idő meg közben telik. Persze nem mindenki jár úgy,mint én,de ez is benne van a pakliban.
2014. jún. 14. 13:17
 22/22 anonim ***** válasza:
80%

Érdekes aki azt írta h igenis kell vmennyi pénz a gyerekvállaláshoz azok jól le vannak pontozva. Végülis igaz a szeretetért adnak a boltba pelenkát, hha kell tápszert, babaápolási szereket, gyógyszert mindent. Ugye? Sok álszent ember!

Nem nem kell várni h minden legyen mert akkor szinte senkinek nem lenne gyereke de az alap dolgokat igenis kutya kötelessége biztosítani a gyereknek. Lehet lepontozni!!!!:D

2014. jún. 15. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!