Tényleg érdemes addig várni a gyerekvállalással, amíg lesz rá elég pénze az embernek?
Párommal már többször szóba került a gyerekvállalás, de Ő azt mondta, hogy majd akkor vállaljunk gyereket, ha meg lesz rá az egzisztenciánk. De én meg kérdeztem, hogy és mi van, ha sosem fogjuk úgy érzeni, hogy nem állunk úgy anyagilag, akkor emiatt majd sosem vállalunk gyereket?
Nektek erről mi a véleményetek?
Mindenkinek más a fontossági sorrend. Nálunk ez volt: házasság, autó, hosszútávú munkahely. Nem mindegy, hogy gyest vagy gyedet kap az ember. Én arra fektetek még hangsúlyt, hogy magamat rendbe tegyem. Kivizsgálások, fogytam már 10 kilót.
25N
Lehet csupasz sejhajjal is szülni, sőt, ebben az országban ez a divat.
De segítek: onnantól kezdve, hogy elszíneződik a teszt addig, hogy meggyújtod a gyertyát az egyéves szülinapi tortáján, egy-másfél milliót számolhatsz. Mire leérettségizik, az... nem írom le, mert szívrohamot tetszik kapni.
"sosem fogjuk úgy érzeni, hogy nem állunk úgy anyagilag, akkor emiatt majd sosem vállalunk gyereket? "
Nem érezni hanem tudni kell. Azért az ember tudja, hogy jár neki 2 évig normális gyed, mennyire van eladósodva, hol kinél, mennyiért lakik. Fejőségtellesen kell igen. Inkább szüljön valaki 30 évesen ha az kell, de ne keljen gondolkodni, hogy most melyik az olcsóbb tápszer vagy pelenka mert ha drágát vesznek ők nem esznek semmit.
"Lehet csupasz sejhajjal is szülni, sőt, ebben az országban ez a divat."
Én amúgy pont az ellentétét látom, egyre kevesebben szülnek, és sokszor max 1 gyerek, mert mindenki mindent meg akar adni.
Nem véletlen egyre kevesebb a gyerekszületés az országban... Szinte senki se vállal babát ilyen körülmények közé.
# 14/15
Hát akkor te erre az oldalra sem jársz, amikor napi hússzor jön a mikkor jön a családi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!