Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elfogadnátok ezt az állást...

Ti elfogadnátok ezt az állást ill. mit mondanátok, h elnyerjétek a pozíciót?

Figyelt kérdés

2 éves gyermekem van.

Részmunkaidős állást találtam interjúra behívtak), a részmunkaidő itt ezt jelenti: heti 2-3-4 nap munka, reggel 6-14ig v. 14-22ig. A munkahely kb 40 percnyi buszozásra van, céges buszok vannak. Lehet, hogy hétvégére esik az a nap amikor menni kell.

Gyermekem bölcsibe megy ősztől, amihez munkáltatói igazolás kell, szóval sürgős a dolog.

Van teljes munkaidős pozíció is náluk, de a részmunkaidő az ami nekünk jobb. Mit mondjak, miért inkább ezt szeretném választani?

Elfogadnátok egyáltalán ezt az állást, vállalható így, hogy 30km-re van a munkahely?

Még egy kérdés: ha megkérdezik, hogy miért hozzájuk jelentkeztem akkor mi a megfelelő válasz? Sportszer-nagykereskedelemmel foglalkozó cégről van szó.

Köszönöm!

2014. jún. 12. 12:48
 1/10 A kérdező kommentje:
Egy fontos dolog még: július elején elmegyünk 4 napra nyaralni, szerintetek gáz, ha mondom, h utána tudok csak kezdeni? Vagy ezzel kapcsolatban mit mondjak? A Hr-es szerint ez nem akadály, de a részlegvezető fog interjúztatni.
2014. jún. 12. 12:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Egész egyszerűen mond azt, hogy a gyes ideje alatt a részmunkaidőt tartod előnyösöbbnek. Nekem 60 km-re lesz az állásom 6 órában fogok dolgozni, pont olyan lesz, mintha helyben dolgoznék 8-at, de ez is jobb a semminél. Az elején tisztáznám, hogy van már egy befizetett utad. Nem hinném, hogy ez lenne az akadály, ha nem akarnának felvenni. Miért pont hozzájukra meg vanlami klisés választ kell adni. mert te pont oda, pont azt, pont neked való stb..
2014. jún. 12. 12:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a nyaralásos dolgot nem is szeretném titkolni vagy mást mondani helyette, csak kicsit kellemetlen, h munkát keresek, de nem tudom azonnal menni csak kb. 2-3 hét múlva. Nem szeretném, ha ez vetne rám rossz fényt! :)
2014. jún. 12. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt ne kösd az orrukra ,hogy nyaralás miatt tudsz később kezdeni. Ekkor tufokunkába állni és kész.Az állást elfogafását csak te tudod megítélni. Pl: mennyit fizetnek, számottevően segíti e a családi kasszát, megéri e a gyereket bölcsibe adni, az mennyibe kerül stb...Mondd azt hogy megfelelő a végzettséged a munkához, neked való mert nyugodt vagy pörgős vagy változatos.... Így nehéz segíteni mert nem ismerem a munkakör t
2014. jún. 12. 13:04
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Raktári pozíció (dolgoztam már raktárban), tehát könnyű fizikai munka+ adminisztráció.

Még nem tudom, hogy mennyit adnának, de a férjem támogatná, ha részmunkaidőben dolgoznék amíg a Gyest kapom, sajnos én Gyedet nem kaptam, szóval kell egy kis kiegészítés és én is szeretnék dolgozni kicsit, hasznosnak érezni magam.

2014. jún. 12. 13:10
 6/10 A kérdező kommentje:

A hr-es hölgy rákérdezett, hogy miért csak júliusban én meg őszintén elmondtam, de azt is, hogy hagyom a nyaralást, csak vegyenek fel (jó ezt nem így mondtam :D)

Még egy olyat meg tudnék említeni, hogy azonnal tudok kezdeni, de azon a héten hétfőn, szombaton, vasárnap tudok menni dolgozni , a köztes napokon nyaralnánk. Jajj, bocsi ezért a hülyeségért, de 5 éve nem voltunk sehol, munka is kéne, nem egyszerű! :)

2014. jún. 12. 13:13
 7/10 ivilicious ***** válasza:

Én ma már leállásinterjúztattam 6 embert.

Minden munkahely más, megfelelő válasz kb. nincs, beszélj őszintén :) én pl mindig olyasmit mondtam,hogy mert szimpatikus és tudom,hogy imádnék itt dolgozni..ennyi.

Amúgy bevállalnám, volt,hogy 2 órára dolgoztam -bár akkor még nem volt gyerek -most is "még" csak 25 hetes vagyok. :) ahogy te érzed, úgy tegyél!! hétvégén tud vki vigyázni a gyerekre?

2014. jún. 12. 13:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Hétvégén is és ha betegség van vagy csak úgy hétköznap is állnak rendelkezésünkre a mamák és papák, nagyon imádja a kislányom az én szüleimet is és a férjemét is!
2014. jún. 12. 13:33
 9/10 A kérdező kommentje:
A nőci is kérdezte a telefonban, h miért pont oda jelentkeztem, erre mondtam, h örülnék ha azt csinálhatnám amit szeretek és érdekel. :P
2014. jún. 12. 13:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Az is jó amit az előbb írtál, hogy szeretnéd magadat hasznosnak érezni :)
2014. jún. 12. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!