Ti elfogadnátok ezt az állást ill. mit mondanátok, h elnyerjétek a pozíciót?
2 éves gyermekem van.
Részmunkaidős állást találtam interjúra behívtak), a részmunkaidő itt ezt jelenti: heti 2-3-4 nap munka, reggel 6-14ig v. 14-22ig. A munkahely kb 40 percnyi buszozásra van, céges buszok vannak. Lehet, hogy hétvégére esik az a nap amikor menni kell.
Gyermekem bölcsibe megy ősztől, amihez munkáltatói igazolás kell, szóval sürgős a dolog.
Van teljes munkaidős pozíció is náluk, de a részmunkaidő az ami nekünk jobb. Mit mondjak, miért inkább ezt szeretném választani?
Elfogadnátok egyáltalán ezt az állást, vállalható így, hogy 30km-re van a munkahely?
Még egy kérdés: ha megkérdezik, hogy miért hozzájuk jelentkeztem akkor mi a megfelelő válasz? Sportszer-nagykereskedelemmel foglalkozó cégről van szó.
Köszönöm!
Köszönöm! Raktári pozíció (dolgoztam már raktárban), tehát könnyű fizikai munka+ adminisztráció.
Még nem tudom, hogy mennyit adnának, de a férjem támogatná, ha részmunkaidőben dolgoznék amíg a Gyest kapom, sajnos én Gyedet nem kaptam, szóval kell egy kis kiegészítés és én is szeretnék dolgozni kicsit, hasznosnak érezni magam.
A hr-es hölgy rákérdezett, hogy miért csak júliusban én meg őszintén elmondtam, de azt is, hogy hagyom a nyaralást, csak vegyenek fel (jó ezt nem így mondtam :D)
Még egy olyat meg tudnék említeni, hogy azonnal tudok kezdeni, de azon a héten hétfőn, szombaton, vasárnap tudok menni dolgozni , a köztes napokon nyaralnánk. Jajj, bocsi ezért a hülyeségért, de 5 éve nem voltunk sehol, munka is kéne, nem egyszerű! :)
Én ma már leállásinterjúztattam 6 embert.
Minden munkahely más, megfelelő válasz kb. nincs, beszélj őszintén :) én pl mindig olyasmit mondtam,hogy mert szimpatikus és tudom,hogy imádnék itt dolgozni..ennyi.
Amúgy bevállalnám, volt,hogy 2 órára dolgoztam -bár akkor még nem volt gyerek -most is "még" csak 25 hetes vagyok. :) ahogy te érzed, úgy tegyél!! hétvégén tud vki vigyázni a gyerekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!