Védekezés? Manapság mindenki óvszer, és tabletta mellett lesz terhes? Többi lent.
Előre bocsátom, nem vitát szeretnék nyitni.
Közel egy hónapja szültem, nem olyan sok idő, és elkezdhetjük a nemi életet. A férjemmel az óvszer mellett döntöttünk, mert nem szeretné (és én sem) hogy gyógyszert szedjek.
Előtte megszakítással voltunk együtt (mert nem lett volna baj ha becsúszik a baba) majd mikor eldöntöttük,hogy jöhet a baba egyértelműen nem védekeztünk.
Mióta szültem rettegek, hogy teherbe esek majd, nem szeretnék még pár évig, hisz a szervezetemnek sem lenne jó, na meg most még elég a lányom programja esténként.
Ami megdöbbent, hogy egyre többen esnek teherbe óvszer mellett, úgy hogy nem lyukadt ki stb.
Most komolyan, létezik ilyen? Hogy megfelelő használat mellett, legyen az óvszer vagy tabletta, simán teherbe eshet a nő?
Már már ott tartok,hogy egyetlen mód a terhesség elkerülésére a szexmentes élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!