Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mire használjátok a kiürült...

Ti mire használjátok a kiürült fürdetőkrémes tégelyeket?

Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Megtöltöm vele a kukát.
2014. jún. 11. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
1db általában marad a gyereknek amivel szokott néha szórakozni, de nekem is a kukában landol. Másra nem igazán lehet használni.
2014. jún. 11. 09:23
 3/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
89%
Mindenféle mütyürök tárolására, pl. hajcsatok, hajgumik, gyerek által gyűjtött kavicsok, makkok-gesztenyék-mogyorók egy helyen tarthatók benne. Ha apa műszaki affinitással rendelkezik, neki is hasznos lehet csavarokat, szögeket, egyéb apó dolgokat tartani benne. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még számtalan hasznosítási módja lehet, csak akkor kell eldobni szerintem, ha már otthon hegyekben áll, amit éppen nem használ az ember.
2014. jún. 11. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A fürdőkádban játszik vele a gyerek, jó a homokozóba is, főleg,ha vannak "ragadós kezű" gyerekek, szülők a játszótéren.

Csavarokat tárolok benne, gombostűt, de kért a barátnőm is üres tégelyt, a bölcsiben is tudnak benne tartani gyöngyöt, festéshez vizesedénynek...

2014. jún. 11. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Azért mert én nem használom fel már nem hasznos a válaszom?? Mert nincsenek mütyűrök amiket bele rakjak?? Pff szánalom!
2014. jún. 11. 11:09
 6/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
És aki engem lepontozott? :) Röhej, hogy ebből a kérdésből is pontozósdi lett, tényleg...
2014. jún. 11. 11:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ha minden ilyen mütyűrt, dobozt megtartanék, akkor a híradó holnapi adásában mutatnák be a lakást, mint az ország extrém gyűjtögetője. Nálunk mindent gyűjtene a gyerek, még a porcicát is. Semmit nem akar kidobni, mert ő azzal játszik ( dehogy játszik, csak kerülgetjük). Így ha valami kiürül, azonnal kidobom, mielőtt láthatná.
2014. jún. 11. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
apa lopja ki a házból csavaros doboznak.
2014. jún. 11. 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ma pl pókot fogtam vele.. (kézzel tuti nem merném)

:)

2014. jún. 11. 19:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Nekem minden valasz hasznos volt, koszi :))

Mi gyerekkorunkban a legot tartottuk benne. (30 eve) most csak felretettem, de meg csak 4db van. Pici a gyerek :D ha ellepnenek tuti megvalnek toluk.

2014. jún. 11. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!