Milyen anyákra használjátok az ősanya szót?
Én nem szoktam ezt hazsnálni,de ha meghallom egy olyan nő jut eszembe,akinek az EGYETLEN ÉS KIZÁRÓLAGOS célja,küldetése az életében,hogy gyerekeket hordozzon,szoptasson6 éves korukig,természetesen az egész család egy ágyban alszik,és aki nem eszerint cselekszik,az:
- önző ,gusztustalan ember,nem gondol másra csak magára
-a gyereke egy kötődés-mentes lelkileg meggyötört ,sérült emberré cseperedik
Akinek az egyetlen "picinykéje" annyira fontos, hogy még a boltban sem hagy nyugodtan vásárolni, és szívfájdalom nélkül föllök, mert hát Ő "puszipajtási" elsőbbséget élvez.
Ha pedig valaki szót mer emelni a saját érdekében, úgy halálra sértődik, hogy az nevetséges... Az ilyen "hölgyemény" legjobban tenné, ha magába szállna és elgondolkodna azon, hogy mit is jelent a TISZTELET ÉS A TOLERANCIA.
Mert hát a másikat nem kell emberszámba venni, mert egész biztos, hogy nem tesz semmit a közjó érdekében.
Ez az a bizonyos ... mentalitás.
KÖSZÖNÖM, HOGY KIÍRHATTAM NEKED KÉRDEZŐ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!