Egy hete szültem, de a párom elvárja, hogy megfőzzek mire este hazajön. Nektek nem esne ez rosszul?
Nekem rosszul esett volna.
Nem véletlenül van kitalálva a 6 hét gyerekágy. Azalatt vagy rendeltük, vagy rokonok hozták vagy a férjem főzött.
Irigylem, aki már 2 héttel szülés után mos-főz-takarít-szexel, nekem nem ment volna. Szerencsére normális férfihez mentem feleségül.
A 6 hét gyerekágy nem a kórházban szülő nőknek volt kitalálva, hanem azoknak, akik még otthon szültek és össze-vissza repedtek és a seb nem volt összevarrva, hanem a maga természetes útján gyógyult.
Aki nem képes fél kiló krumplit megpucolni és tepsibe tenni 5 db csirkecombbal az LUSTA!
Amig a kérdést kiirta és olvasgatja a válaszokat, már rég végezhetett volna. De a net előtt üldögelni és panaszkodni mégis kényelmesebb mint a konyhába lenni.
"8.: mégis mi a 24 órás meló abban, ahol a gyerek napi 16-19 órát alszik? Ez csak nekem nem jön össze? :)
Valami súlyos gond van a babáddal, ha nálatok ez nem így van!"
12 - es, neked valószínűleg nincs gyermeked. Egy újszülött nem alszik 16-19 órát egyhuzamban. Nézz át a gyermeknevelés témába, hasznos lenne. Az első hetek, amíg beáll a szoptatás rendje, vagy épp az alvásé, bizony nagyon kimerítő tud lenni egy szüléstől legyengült, hulla fáradt anyának. Tudom, háromszor átéltem. Persze a férjétől sem lehet elvárni, hogy egész napos munka után főzzön.
Szerintem, ha más segítség nincs, akkor a megoldás, hogy amíg meg nem erősödsz és nem áll be a napirend a babáddal, addig rendeljetek valamelyik házhoz szállítós cégtől ebédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!