Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az az anyuka aki majdnem...

Az az anyuka aki majdnem minden este megiszik egy pohár bort lazulásként, azzal gond van?

Figyelt kérdés
Az egyik anyuka barátnőmnek van három gyermeke. Fiú, lány, kisebb-nagyobb vegyesen.. Elég elevenek, nem rosszak,de hangosak, ricsajosak.. Szegényt néha úgy kiborítják estére,hogy totál ki van. Imádja a gyermekeit,de van,hogy kissé kiborul.. És néha lazulásképp megiszik egy kis pohár borocskát. Nem akarom kibeszélni, félreértés ne essék, csak kérdem... Baj lehet ebből?? Ti hogy gondoljátok? Hogy segítsek neki?????? Köszi,ha írnátok!

2014. jún. 8. 22:29
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
az üveg bort,és az egyedül nevelt gyerekeket az egyik válaszadó írta,azon voltam egy kicsit kiakadva.egy pohár belefér,de nem minden nap,hanem pl havonta egyszer vagy kétszer..
2014. nov. 12. 10:34
 42/42 anonim ***** válasza:

"Bizony én is szoktam inni és nem egy pohárral, hanem heti 1-2 alkalommal 1-1- üveg bort, vagy pezsgőt.

Egyáltalán nincs problémám az alkohollal, ellenben nagyon jól esik a napi 24 órás pelenkázás, kiabálás, idegeskedés és gyerekezés után így lazítani mikor már alszik a gyerek. "

egészen pontosan erre gondoltam,hatos válaszadóra...

2014. nov. 12. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!