Az az anyuka aki majdnem minden este megiszik egy pohár
bort lazulásként, azzal gond van?
Figyelt kérdés
Az egyik anyuka barátnőmnek van három gyermeke. Fiú, lány, kisebb-nagyobb vegyesen.. Elég elevenek, nem rosszak,de hangosak, ricsajosak.. Szegényt néha úgy kiborítják estére,hogy totál ki van. Imádja a gyermekeit,de van,hogy kissé kiborul.. És néha lazulásképp megiszik egy kis pohár borocskát. Nem akarom kibeszélni, félreértés ne essék, csak kérdem... Baj lehet ebből?? Ti hogy gondoljátok? Hogy segítsek neki?????? Köszi,ha írnátok!
Néha, az nem gond. Ha viszont mindennap, akkor az mar alkoholizmusnak számít, bármekkora mennyiség is.
Ha arra szoktatja magat hogy az alkohol nyugtatja meg, fuggo lesz.
2014. jún. 9. 06:48
12/42 anonim válasza:
jaaj milyen anya az aki meg mer inni egy pohár bort?sőt hogy gyerek mellett megiszik akármit is legyen az víz.milyen rossz anya hogy nem inkább hízlalja magát fagyival csokival..
Istenem ha jól esik neki akkor igya.ez még nem alkoholizmus..
Nem hiszem hogy konkrét stressz levezetése áll a háttérbe,inkább csak így lazít,így piheni ki a nap fáradalmait.én is megiszom a napi 2 napi pohár sörömet.ettől még nem vagyok alkoholista.
2014. jún. 9. 07:35
13/42 anonim válasza:
Tévedsz utolsó. Ha mindennap megiszod, alkoholista vagy. Mas kerdes, hogy a többség szemében az az alkoholista, aki seggreszegre issza magat.
2014. jún. 9. 07:39
14/42 anonim válasza:
pontosan, utolsónak igaza van. az alkoholizmus "lényege" a rendszeresség, nem az, hogy p*csarészeg valaki..
2014. jún. 9. 08:28
15/42 anonim válasza:
A rendszeres italozás, főleg, ha azzal nyugtatja magát az ember, lehet kezdődő alkoholizmus. Mondom ezt úgy, hogy én is szinte minden nap megiszom valamit, akár egy bort vagy sört. Anya vagyok én is. Bízom benne, hogy tudom tartani a kontrollt és nem leszek alkoholista, mint a szüleim voltak. Igyon inkább egy gyümölcsös sört, az még üdít is.
2014. jún. 9. 09:07
16/42 anonim válasza:
"Míg az alkohol fogyasztása szükséges az alkoholizmus kialakulásához, nem jelzi előre az alkoholizmus kialakulását. Az alkoholizmus kialakulásához szükséges mennyiség és gyakoriság mindenkinél különbözik. Lényege az alkoholtól való testi-lelki függőség kialakulása, adott esetben – az alkohol hiánya esetén – elvonási tünetek megjelenése jelzi ezt a függőségi állapotot. "
Rendszeresen fogyasztja = alkoholista.
2014. jún. 9. 09:11
17/42 anonim válasza:
*nem napi 2 pohár sört akartam írni 2 naponta egy pohár sör
2014. jún. 9. 09:42
18/42 anonim válasza:
Nem egyátalán nem gond és egészséges is,sokan nincsenek tisztában az alkoholizmus fogalmával
2014. jún. 9. 10:50
19/42 anonim válasza:
Világosítani fel bennünket, utolso! Mi az aza alkoholizmus?
2014. jún. 9. 10:51
20/42 anonim válasza:
Számomra bőven kimeríti az alkoholizmust. Aztán majd nappalis kimerül aztán majd egy rossz este után reggel is, aztán lassan nap 24 -ben inni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!