Az az anyuka aki majdnem minden este megiszik egy pohár bort lazulásként, azzal gond van?
Figyelt kérdés
Az egyik anyuka barátnőmnek van három gyermeke. Fiú, lány, kisebb-nagyobb vegyesen.. Elég elevenek, nem rosszak,de hangosak, ricsajosak.. Szegényt néha úgy kiborítják estére,hogy totál ki van. Imádja a gyermekeit,de van,hogy kissé kiborul.. És néha lazulásképp megiszik egy kis pohár borocskát. Nem akarom kibeszélni, félreértés ne essék, csak kérdem... Baj lehet ebből?? Ti hogy gondoljátok? Hogy segítsek neki?????? Köszi,ha írnátok!2014. jún. 8. 22:29
31/42 anonim válasza:
nem vagyok ultraliberális de szerintem simán belefér,sok tini 14 éves korától iszik rendszeresen 210on éves koráig még sme lesz alkoholista akkor egy felnőtt napi 1 pohár vörösbortól az lesz? gratulálok sz idióta felfogáshoz,biztos ti sosem ittatok alkoholt főiskola alatt sem,á nem soha mert rászoktok,elég nagy baj ha rászokik az ember, a bor eshet jól is tudatllapot megváltozása nélkül is nagyokosok,nem éreztétek,hogy a meleg nyári estén egy sör/citromos sör mennyire jól tud esni? pedig attól aztán még beccsiccsenteni sem lehet szimplán jól esik,ahogy egy kocka csoki jól eshet
33/42 anonim válasza:
31-es! Ja, nem vagy ultraliberális, de azért a 14 éves iszogató tinikkel jössz! Jaj, ne már! Nem érzed a különbséget egy anyuka között, aki egy kimerítő nap végén rendszeresen borozgat, és azok között, akik nyárestéken elkortyolnak egy citromos sört a kertben többnyire társaságban vagy a párjukkal, ritkábban egyedül? Fél Magyarország látens piás? Jól nézünk ki!
34/42 anonim válasza:
Nincs aközött különbség ha valaki megiszik egy pohár bort naponta,vagy sörözik a párjával, abszolút nem vagyok liberális,de teljesen normális,ha meg lelki baja van azt ki kell beszélni de ettől függetlenül sem tartom bajnak,és még sokan nem csak az elvakolt ostoba emberek tartják ezt alkoholizmusnak
35/42 anonim válasza:
"biztos ti sosem ittatok alkoholt főiskola alatt sem"
Na ez pl rám illik soha nem ittam egyetem alatt sem.
36/42 anonim válasza:
akkor azért támadod ezt az anyukát,meg azokat akik szerint ez elfogadható
37/42 anonim válasza:
"Egy kis pohár borocskától" (a kérdező megfogalmazása) változik meg bárki tudatállapota és válik alkoholistává?
Tényleg nevetségesek vagytok!
38/42 anonim válasza:
Aki egyedül neveli a gyerekét,mindenféle segítség nélkül és este megiszik egy üveg bort,vagy pezsgőt,az egyszerűen felelőtlen ember.Abba bele sem gondol,mi történne,ha a egyik gyereke éjszaka rosszul lenne,ne adj isten olyan rosszul,hhogy az ügyeletre kell menni vele..akkor mi lesz? Ki viszi be a beteg gyereket? Ittas vezetés,netán ha közelben van az orvos,és gyalog viszi,mit fog mondani az orvos...anyuka maga részeg? ....
39/42 anonim válasza:
Üveg bort? egy pohárról volt szó,tanulj meg értelmezni
40/42 anonim válasza:
38: Hol volt üveg borról meg részegeskedésről szó????
Amúgy nekem nincs kocsim, tehát ha nem iszok, akkor sem tudok vezetni mert nincs mit. Ha baj van, akkor vagy mentőt kell hívnom, vagy ismerőst/családtagot akinek van kocsija, tehát még egy pohár borral a szervezetemben se fogok vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!