Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 és fél éves gyereket ti...

2 és fél éves gyereket ti miben visztek be pl. a Balatonba?

Figyelt kérdés

Úszógumi, karúszó, vagy mindkettő?

Tavaly még ilyen beülős úszógumiban evickélt, de idén már valami "nagyfiúsabb" megoldás kéne, szerintem abba már bele sem férne, meg az gondolom amúgy is babáknak való.

2014. jún. 8. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Babáknak való vagy sem, abból nem esik ki, míg a sima úszógumiból igen!

A karúszó nagyon elszorítj a kart.

2014. jún. 8. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Beleülős úszógumi.
2014. jún. 8. 16:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Szóval akkor szerintetek nem "ciki" már ebben a korban a beülős úszógumi?

Bár úgy rémlik kb. 9 kg-ig ajánlják, és ő már 14,5 kg, gondolom azért nem fog lesüllyedni alatta. De lehet, hogy rosszul emlékszem a súlyhatárra.

2014. jún. 8. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki már nyugodtan sima úszógumit! Nagy már a beülőshöz. Karúszót én se használnék még.
2014. jún. 8. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
"Natúr". Azaz úszógumi vagy karúszó nélkül. Mindig így vittem őket, 3 hónapos koruk óta. Nagy vízben amúgy is fogom őket, piciben meg felesleges rájuk, csak akadályozza őket a játékban.
2014. jún. 8. 22:58
 6/8 anonim válasza:
karúszó,vagy van ilyen nagyobbaknak való úszógumi amibe bele lehet ülni
2014. jún. 9. 11:34
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Elég vegyesek a válaszok :).

Mi is be szoktuk vinni natúr is, de mégiscsak izgalmasabb, ha ő is tud pacsálni "külön" is.

Végülis a beülős úszógumink még megvan, lehet veszünk egy rendes úszógumit meg karúszót is, és mindet kipróbáljuk :).

2014. jún. 9. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Masfel evesen kezdtuk a balatonozast, akkor karuszo volt rajta vegig es persze belelulos csonak es uszogumi, azota sem valtozott, meg mindig karuszot adunk ra, most 3 eves, tavaly 2 volt. De a medencekbe is karuszoval megy, marmint a mely vizbe. Szerintem tok jo talalmany.
2014. jún. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!