Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukaként felvennétek ezt a...

Anyukaként felvennétek ezt a bikinit? Kimennétek benne a strandra?

Figyelt kérdés

Ma délután strandra megyünk.Van egy 1,5 éves lányunk.

Tegnap a férjem ráhatására vettem ezt a bikinit,nagyon tetszett neki (nekem is).

Szerintetek nem fognak megvetően,rosszallóan nézni rám,ha ilyet veszek fel,családos nő-anyuka révén?

[link]

2014. jún. 8. 11:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel, jól áll. Ha valakinek gyereke születik, attól még nem kell változtatnia az öltözködési stílusán :) Ha az illetőn nyomot hagyott a terhesség, akkor persze, alkalmazkodjon a megváltozott alakjához, de én pl 2 gyerek után ugyanazokat a cuccokat hordom mint előtte, nem vásárolok "anyukásabb" ruhákat. Ezek állnak jó, ezeket szeretem és kész.
2014. jún. 8. 14:12
 22/30 anonim ***** válasza:
25%

Mivel jó alakod van, vedd fel. De gondolom ezt úgyis tudod. Az, hogy miért kellett egy ilyen oldalon pózolnod ebben a fúrdőruhaban, azt nem értem. Az önbizalmaddal nyilván nincs gond. Elismerésre vágytál? Kaptál eleget. De azt tudd, hogy a hozzád hasonló álszerény embereket azért szólják meg, mert átlátnak rajtuk. A bikini elég egyszerű, nem ultraszexi, úgyhogy az nem indokolja a kérdésedet.

És mielőtt bárki irigykedéssel vádolna e,mondom, hogy a második szülésem utan hat hónappal hasonló alakkal mehettem a strandra. Örültem neki, és nem foglalkoztam azzal, hogy ki mit gondol.

2014. jún. 8. 14:58
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Csak azért írtad ki ezt a kérdést, hogy dicsérgessenek? Nem elég, ha a férjednek jól nézel ki? Ez annyira gyerekes.
2014. jún. 8. 15:18
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
szerintem a két utolsó válaszoló gyerekes,kötekednek és belelátnak olyan dogokat amik nincsenek,nekem van egy barátnőm nagyon szép,és egyszerűen semmi önbizalma,de tényleg csinos,szép de valahogy sosem hiszi el,és semmi álszerénység nincs benne
2014. jún. 8. 15:38
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem a kérdésed! Sokaknak hihetetlen, de sokan úgy érezzük, hogy gyerek után már nem vehetünk ezt azt fel. Valahol ez egy üldözési mánia. És ehhez nemm kell 100 kilósnak lenni, egy 45 kilós is érezheti. Én is ilyen vagyok, szabályosan rosszul érzem magam egy -egy csini darabban, szoktak is anyuék piszkálni, hogy nyanyás lett az izlésem. Pedig 48 kiló vagyok, egy darab csíkom nincs sehol tehát felvehetnék a minitől kezdve bármit. Két gyerekem van és ezután úgy érzem, hogy nekem már nem illik. Sajnos tartom is magam ehhez. Néha rábeszélnek egy csinos ruhára de szabályosan rosszul érzem magam. Van ilyen ez iszonyat önbizalomhiány. :(
2014. jún. 8. 15:49
 26/30 anonim ***** válasza:
21%
De, akkor te valóban szerény anyukaként nem pózolsz bikiniben idegen emberek előtt. Nem vagyok gyerekes, de nem kell nagy pszichológusnak lenni, hogy rájöjjek, mit is akar a kérdező. A testbeszde is egyértelmű.
2014. jún. 8. 16:47
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel, senkit nem fog érdekelni tényleg hogy mi van rajtad. És ha csúnyán néznek rád, akkor mi van? Az a lényeg, hogy jól érezd magad a ruhába amit felveszel, ha Te ebben jól érzed magad, vegyed.

Én szerintem nagyon vékony vagy és vannak olyan ruhák, amik a nagyon vékonyakok pont ugyanúgy nem állnak jól, mint a teltebbeknek. Mielőtt megkapnám, hogy irigy vagyok, nem vagyok az, de kb. én is így nézek ki, és egy rövid ujjú poló vagy háromnegyedes nadrág felvétele is gondot okoz, mert hogy túl sovány vagyok.

2014. jún. 8. 17:51
 28/30 A kérdező kommentje:

Nagyon jó volt a strand! A kislányunk nagyon élvezte! :)

És most rosszalló pillantásokat sem kaptam, söt sokan csak mosolyogtak ránk, ahogy a lányunkkal pancsiztunk.

Nem dicsekvés, hisz írtam, hogy az alkatom nem az én érdemem, szimplán genetika.

Aki megvédett, annak köszönöm szépen!

2014. jún. 8. 20:33
 29/30 anonim ***** válasza:
20%
Jó hát azért annyira jó alkata nincsen a kérdezőnek,hogy itt kérkedne vele.Mert vékony az oké,de inkább kislányos mint nőies vagy szexi.
2014. jún. 8. 20:46
 30/30 anonim ***** válasza:
34%

Kedves Kérdező!

Nagyon csinos vagy. Nyugodtan felvehetsz bármit!

Az irigyek mindig össze fognak súgni, ezt meg kell szokni.

Hajrá csinos anyukák!!! :)

2014. jún. 8. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!