Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukaként felvennétek ezt a...

Anyukaként felvennétek ezt a bikinit? Kimennétek benne a strandra?

Figyelt kérdés

Ma délután strandra megyünk.Van egy 1,5 éves lányunk.

Tegnap a férjem ráhatására vettem ezt a bikinit,nagyon tetszett neki (nekem is).

Szerintetek nem fognak megvetően,rosszallóan nézni rám,ha ilyet veszek fel,családos nő-anyuka révén?

[link]

2014. jún. 8. 11:15
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De titeket nem szoktak megszólni?Vagy nem érdekel?

Csak én vagyok ilyen mimóza lelkű... :((

2014. jún. 8. 12:04
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
dehogynem,sőt sokszor megölnének a szemükkel,ennyire nem vagyok vékony alkat sosem voltam,inkább a homokóra vagyok,sportos alkattal,van fenekem,mellem,emellé 24 éves vagyok max 18nak nézek ki,és 3 éves a fiam,hidd el kaptam már megjegyzéseket,felháborodott,dühös pillantásokat,holott csak csinosan öltözöm és fiatal vagyok ennyit "tettem", csak nem foglalkozom már vele inkább emeli az önbizalmam,ha úgy érzem irigyek,pedig hidd el nagyon érzékeny típus vagyok :)
2014. jún. 8. 12:07
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szimpla csini fürdőruha, nincs vele semmi gond. Akik e miatt megszólnak másokat, irigységből teszik, hidd el, ez az ő problémájuk, nem a tiéd, saját lelkük nyomorúságát vetítik ki rád. Azért, mert valaki anyuka lett, még nem kell térd alatt érő szoknyában, nyakig gombolt blúzban, smink nélkül, lenőtt hajjal járnia. Vagy kinyúlt, agyonmosott melegítőben. Lehet ízlésesen nőies öltözetben is csinosnak lenni. :)
2014. jún. 8. 12:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Felveheted simán, de én mindig félek, hogy lekapja rólam a gyerek az ilyen pánt nélküli felsőt :)
2014. jún. 8. 12:25
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne is haragudj már, de neked pont olyan alakod van, amit kötelező ilyen bikiniben mutogatni :) attól hogy anyuka lettél még lehetsz csinos és igenis húzhatsz ilyen bikinit. Aki meg nem így gondolja, az pukkadjon meg, a féltékenység beszél belőle, hogy nem néz ki olyan jól, mint te :)
2014. jún. 8. 12:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, egyes öregek véleménye szerint, aki anyuka, annak már annyi, temesse el magát és csak a családnak éljen. Hát nem. Vedd csak fel a csini ruhát, ezt a fürdőruhát is, most vagy fiatal :)
2014. jún. 8. 13:04
 17/30 A kérdező kommentje:

Óóóóó,köszönöm,hogy ezt írtátok!!!

Adtok egy kis megerősítést,hogy ne foglalkozzak másokkal,és érezzem jól magam a bőrömben!! :)))

Lassan indulunk is,mihelyst felkelt a manó az alvásból.

További szép napot nektek!!

2014. jún. 8. 13:07
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 kilót híztam a terhességem alatt,most diétázok és edzek 173 cm,és 56 kg vagyok.Bátran veszek fel színeket,szexi ruhákat,mindent ami fiatalos és szép,és leszarom ki mit gondol.Miért ne öltözhetnék csinosan csak mert anyuka vagyok,ráadásul 27 évesen? Ha ízléses egy ruha akkor semmi gond nincs,az ízléstelen pedig még gyerekteleneknek sem áll jól.A halálom mikor "elanyukásodnak" a nők szülés után.Ma a 3 éves kislányom amikor meglátott felöltözés után azt mondta: anya,gyönyörű vagy!

És inkább ilyennek lásson!

A bikini meg amúgy tök szolid,abszolút hordható.

2014. jún. 8. 13:16
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Már miért ne vehetnél. Attól, hoyg szültél még ugyan úgy nő maradtál. Ha jó az alakod miért ne.
2014. jún. 8. 13:29
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen nyugodtan, csinos és jól áll. Attól mert anyuka vagy nő is, nincs ebben semmi. Nincs kint aminek nem kell, a szine pedig szimplán mostani divat. Vedd fel és fürödj büszkén benne ;)
2014. jún. 8. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!