Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felvennétek a kismamanadrágot...

Felvennétek a kismamanadrágot annak ellenére, hogy már nem vagytok várandósok?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze.
2013. aug. 21. 18:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Két éve szültem és most találtam meg a terhesség alatt hordott nadrágjaimat. Nem tudnám sem eladni, sem kidobni. Hosszabb felsőkkel gondoltam a viselést.
2013. aug. 21. 18:50
 3/10 bibus26 ***** válasza:
Simán, ha nem lóg rajtam. Én sokáig viseltem szülés után is a kismama-ruháimat.
2013. aug. 21. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
ha nem látszik a pocak rész, akkor miért ne? én is használtam, kényelmesebb is volt, mint a sima nadrág.
2013. aug. 21. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Miután megzültem még egy darabig azt hordtam mert nem húzódott vissza teljesen a hasam aztán már bő volt és azért nem hordtam... de ha jó rám akkor simán...annyira megszoktam h egy ideig a pocakmelegítő része rendesen hiányzott a nadrágoknak :D
2013. aug. 21. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, hordtam szülés után egy ideig egy cicanadrágomat, főleg azért mert hirtelen más nem volt jó rám. Már vettem pár új ruhát, a kismama ruháimat kimostam és eltettem, de van pl egy bő felsőm, amit most is hordok, mert nem látszik rajta, hogy kismama felső :)
2013. aug. 21. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Szomorú lennék, ha nem terhesen terhesgatyát kéne hordanom, mert az azt jelentené, hogy kövér vagyok.

Inkább lefogynék és hordanék rendes nadrágot.

2013. aug. 21. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen 7-es, egy tökéletes világban tényleg így lenne :)

Én már másfél éve szültem, de még mindig hordom a terhes farmeromat. Nem maradt pocakom (bár sosem voltam vékony), de mivel van ilyen behúzós, gombolós derékállítója a nadrágnak, ezért nem bő és nem lóg rajtam, egyáltalán nem látszik rajta, hogy kismama nadrág és ezerszer kényelmesebb mint egy hagyományos farmer.

2013. aug. 22. 01:15
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván nem a behúzós-gombos fajta nadrágra gondoltam, hanem a nagypocakos-nagyderekú nadrágokra.

7-es voltam.

Nem tudom, hogy a kérdező mire gondolt egyébként, hogy melyik fajtára.

2013. aug. 22. 07:55
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Örülök, hogy másnak sikerült visszafogynia, de én sajnos nem tartozom közéjük. Sőt szoptatás alatt még több kilót felszedtem, mint terhesség alatt, de ez legyen az én problémám. Egyébként hormonzavar, nem lustaság...

2013. aug. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!