Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Latod hol allnak a nok? Egy...

"Latod hol allnak a nok? Egy másik kérdésben találtam, de ez már nem a ló túloldala egy kicsit?

Figyelt kérdés

"Latod hol allnak a nok.

Szulje meg maganak a magzatot, a korteremben, rakiabalunk hogy szoptasson ha a gyerek hipoglikemias akkor is.

Miert?

mert megengedik ezt a nok.

Nem kene.

Nem kene GYESRE jonni ha egyenlo a fizetes.

Nem kene elmosogatni otthon 8 ora munka utan.

Nem kene a kozosen benzinezett auto a ferj neven legyen.

Nem kene a masodik auto egy fos Suzuki/Citroen/Peugeot legyen, mikor a ferj VW-vel szaguldozik.

Nem kene senki Kovacs Laszlone legyen.

Nem kene elhinni/terjeszteni hogy az orgazmus nem a lenyeg a szexben.

Nem kene osszeomolni a gyonyorusegtol hogy a ferfi megfurdeti a gyereket.

Nem kene halaszni jarni Lajossal ha a no welnessre/Parizsba kivankozik.

Nem kene a no a ferfi szuleinek adjon egy pohar vizet sem, mert nem az o dolga.

Nem kene adni a ferfi velemnyere hogy tetszik-e a Petrezsely/Zsoltarka nev, mivel a vezeteknevet o adja altalaban."

2014. jún. 6. 12:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Pedig elég sok kielégületlen nő van,és az újságokban szoktam gyakran olvasni,hogy ebben nem is az a lényeg,meg attól még lehet jó a szex,hogy nincs orgazmus stb
2014. jún. 6. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

11-es

Óh bocsánat! Így már értem! :D Azt hittem, hogy a férfiak ezzel áltatják a párjukat. :) Kicsit félreértelmeztem! :)

2014. jún. 6. 13:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind a nő döntésének következményei, a feminizmus nem azt jelenti, hogy ugyanazt kell csinálnunk, mint a férfiak, hanem a döntés szabadságáról. Ez azt jelenti, ha én azt választom, hogy anya akarok lenni, és háztartásbeli, és beviszem a férjem vacsoráját, mert nekem így jó, akkor ez az én döntésem. Ha megköszönöm a férjemnek, hogy megfürdeti a gyereket, ő megköszöni a vacsorát. Normál kapcsolatokban ez így működik. Nincs ebben semmi. Ha valaki úgy érez, mint a kérdező. az az ő megalkuvása.
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

OFF

9!

En pl szervi okok miatt képtelen vagyok az orgazmusra, úgyhogy nekem épp nem az a lényeg.

15/16 ivilicious ***** válasza:
43%

Ezt vmi nagyon beteg elme írhatta...EZÉRT, EZÉRT VANNAK ALIG NORMÁLIS PASIK! MERT EZ A SZEMLÉLET! Elcsesztük a feminizmussal.

Persze tiszt.kiv. ,és találtam olyat, aki egyetért velem abban,hogy ne legyek "Kovács Lászlóné",mert nincs benne az én nevem, és szerintem fontos,hogy a gyerek keresztnevét együtt döntsük el.

2014. jún. 6. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:
33%

én nem azt mondanám, hogy ezeknek nem így kéne lenniük, hanem azt, hogy ezeket nem lenne szabad rákényszeríteni senkire.

Külön-külön mind lehet igaz, és az nagyon igaz, hogy azzal lehet ezt megtenni, aki megengedi!

Úgyhogy igaza van a kérdezőnek, de hogy miért van ennyire felháborodva, az más kérdés... Biztos ő is megengedte eddig ezeket, és betelt a pohár, csak ahelyett, hogy a családjával beszélne, itt kérdezősködik.... :/

2014. jún. 6. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!