"Latod hol allnak a nok? Egy másik kérdésben találtam, de ez már nem a ló túloldala egy kicsit?
"Latod hol allnak a nok.
Szulje meg maganak a magzatot, a korteremben, rakiabalunk hogy szoptasson ha a gyerek hipoglikemias akkor is.
Miert?
mert megengedik ezt a nok.
Nem kene.
Nem kene GYESRE jonni ha egyenlo a fizetes.
Nem kene elmosogatni otthon 8 ora munka utan.
Nem kene a kozosen benzinezett auto a ferj neven legyen.
Nem kene a masodik auto egy fos Suzuki/Citroen/Peugeot legyen, mikor a ferj VW-vel szaguldozik.
Nem kene senki Kovacs Laszlone legyen.
Nem kene elhinni/terjeszteni hogy az orgazmus nem a lenyeg a szexben.
Nem kene osszeomolni a gyonyorusegtol hogy a ferfi megfurdeti a gyereket.
Nem kene halaszni jarni Lajossal ha a no welnessre/Parizsba kivankozik.
Nem kene a no a ferfi szuleinek adjon egy pohar vizet sem, mert nem az o dolga.
Nem kene adni a ferfi velemnyere hogy tetszik-e a Petrezsely/Zsoltarka nev, mivel a vezeteknevet o adja altalaban."
11-es
Óh bocsánat! Így már értem! :D Azt hittem, hogy a férfiak ezzel áltatják a párjukat. :) Kicsit félreértelmeztem! :)
OFF
9!
En pl szervi okok miatt képtelen vagyok az orgazmusra, úgyhogy nekem épp nem az a lényeg.
Ezt vmi nagyon beteg elme írhatta...EZÉRT, EZÉRT VANNAK ALIG NORMÁLIS PASIK! MERT EZ A SZEMLÉLET! Elcsesztük a feminizmussal.
Persze tiszt.kiv. ,és találtam olyat, aki egyetért velem abban,hogy ne legyek "Kovács Lászlóné",mert nincs benne az én nevem, és szerintem fontos,hogy a gyerek keresztnevét együtt döntsük el.
én nem azt mondanám, hogy ezeknek nem így kéne lenniük, hanem azt, hogy ezeket nem lenne szabad rákényszeríteni senkire.
Külön-külön mind lehet igaz, és az nagyon igaz, hogy azzal lehet ezt megtenni, aki megengedi!
Úgyhogy igaza van a kérdezőnek, de hogy miért van ennyire felháborodva, az más kérdés... Biztos ő is megengedte eddig ezeket, és betelt a pohár, csak ahelyett, hogy a családjával beszélne, itt kérdezősködik.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!