Ha a gyerekkel mindig együtt vagyok, szinte alig van másra bízva, akkor tényleg kemény lesz a bölcsi miatti elválás? Megviseli a kicsit, és engem is ez az "elvágatlan köldökzsinór"
az az igazság, hogy nincs sok segítségem, apuka hétvégén és munka után "babázik", de egy egy órákat, és azért úgy, ha közelben vagyok. illetve nagyikkal is elvan a gyerek, de ők is hetente, kéthetente érnek rá, és persze ott is a közelben vagyok. ezek a lehetőségek vannak.
szóval ezért minden időnket ezen a pár órán kívül együtt töltjük a gyerekkel, én úgy is érzem már - talán ezért, talán alapból, hogy nem bírnám ki sokáig a fiam nélkül.
a gyerek is eléggé anyás, úgy látom.
most egy éves kisfiamat ezért két évesen nehéz lesz "rávenni" a bölcsire? én is nehezen fogom bírni?
köszönöm a válaszokat előre is
nekem nem volt segítségem, bölcsi előtt 2x töltött 1-1 napot a nagyinál... azt is 2 évesen és sírt utánam.
de a bölcsit, ovit imádta/imádja, soha nem volt gond.
mondjuk mi már nagyon vártuk, hogy végre felvegyék, mert dolgoztam már, itthonról, de nagyon nehéz volt. általában nem aludtam :D szóval ő is örült, hogy ahelyett, hogy rosszalkodás nélkül, viszonylag csöndben kellett volna elfoglalni magát, ahelyett társaságban volt :)
5 éves lesz, még mindig nagyon anyás, de imádja az ovit, reggel is szaladnunk kell, mert első szeretne lenni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!