0-25 kg-ig való gyerekülésbe beletehetek újszülött babát? Vagy inkább hordozó?
ma már volt egy ilyen kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
de most mit nem értesz rajta?
0 kg-tól, tehát újszülött kortól használható, vagyis bele lehet tenni - arra való
köszönöm a válaszod de olvasom több helyen, hogy ekkora ülésbe 5-6 hós babákat raknak csak bele addig hordozó.
Na mindegy majd meglátom...most már megvan az ülés is és van hordozó is.
Sztem ne tedd bele, olyan picike lesz,teljesen elveszik benne! sztem nem biztonsagos,akkor se ha bele lehet tenni. az en lanyom a hordozoban is elveszett 0-13kgos ban..
pedig majdnem 4kgval szuletett.. :)
Elvileg jó születéstől, én megnéztem egyet boltban, szerintem még jobban is fekszik benne, mint a hordozóban.
DE:
Az ülést nem veszed ki az autóból, a hordozót viszont igen. Mi úgy jártunk boltba, hogy a hordozóval rátettük a gyereket a kocsira, akár aludhatott is.
Most szívunk, mert a hordozót kinőtte és ülésre váltottunk, de stabilan nem ül még és így a bevásárlókocsiba sem ültethetem, marad a kenguru...
Ezt is vedd figyelembe szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!