Amikor a kórházba szültél volt olyan szobatársad akin látszott, hogy nagyon szegények és nem túl jó helyre született a baba?
Figyelt kérdés
Amikor én szültem volt egy anyuka aki a 3. babáját szülte, és a kórházból rakott el cumisüveget a picinek. Szegény csaj még a szárazkenyeret is megette és 4 napig itta a 2 literes Denis neonzöld üdítőjét. Szappan volt a tusfürdője és egy Tesco Value törlőkendője volt csak a babájának. Magyar volt egyébként. Annyira megsajnáltuk, hogy amink volt megosztottuk vele. Utolsó nap adtam neki 1-2 dolgot még. Sokat gondolok rájuk mi lehet velük. De még e-mail címe sem volt. Ennek már 3 hónapja. Kérdésem csupán elméleti. Nem akarok vitát. Csak azóta se tudom megemészteni, kíváncsi lennék, hogy ez mennyire általános dolog.2014. jún. 2. 08:26
11/14 anonim válasza:
Mi ketten voltunk a szobában,a szobatársam sem tűnt pénztelennek,ellenben elmesélte az életét és nem volt könnyű neki,meg is lepődtem mikor megkérdezte,hogyhogy megtartottuk a babát,mivel nem volt tervezett ,mindezt azért kérdezte mert 21 voltam,ellenben neki már volt egy 6 éves fia,volt két abortusza,és akkor épp 23 éves volt.
12/14 anonim válasza:
nehogy azt gondold,h. az ingyen fogamzásgátlás nagy segítség lenne... az óvszerrt nem is húznák fel,mondván zokniban lábat mosni vagy egyéb hülye kifogások. a gyógyszer meg... barátnőm családsegítőben dolgozik,gyakran kell terepre mennie. egy lányt sikerült rábeszélni a gyógyszerre,mire legközelebb ment,kiderült,h. egy nap bevette mind a 21 szemet,h. biztosan ne essen teherbe. sajnos az ingyen fogamzásgátlással azok,akiknek nagyon nem kellene gyerek, mert egyszerűen annyira buták, még mindig nem lennének kisegítve
13/14 anonim válasza:
Meg nem is kellene nekik a fogamzásgátlás,hiszen sokan pont a pénz,segély miatt szülnek,és van sok akit nem érdekel,hogy van-e a gyereken pelenka vagy normális ruha.Mifelénk sok ilyen van,ha nincs anyatejük akkor nem tápszert adnak hanem sima bolti tejet higítva a pár hetes gyereknek is,5-6 hónaposan meg már azt eszi amit ők.Néha ledöbbenek olyanokat tapasztalok.
14/14 anonim válasza:
Hu ez nagyon izé amiket irtatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!