Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "fogyókúrás" kérdés. Aki...

"fogyókúrás" kérdés. Aki hamar szedett össze sokat és a diétás étrend mellett döntött hogy alakult a súlyotok?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy már kötelezően volt diétára fogva, hanem annak érdekébe hogy ne hízzon sokat máshogy kezdett enni. mikor mennyi volt a súly ami miatt elkezdtétek, illetve mennyi lett a végére? kb milyen étrendetek volt? kicsit el vagyok keseredve, nem akarok többet hízni, de koplalni sem. :( és még van kb 10hetem.
2014. máj. 30. 12:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
szia. persze értem, csak azért írtam hogy jó a cukrom hátha fontos :) nem tudom a pajzsmirigyet. nem kérdeztem, és nem is tudom hogy azt automatikusan nézik valamelyik vizsgálat alatt, vagy azt külön kell kérni. meg eddig a 21. hétig 6 nappal volt nagyobb a baba, ami ugye normális, azt 26 hetesen voltunk 4d-uh-n ott meg már majdnem két hét különbség volt. és az utóbbi két vérnyomásom is magasabb volt. nem tudom hogy ezek számítanak e.
2014. máj. 30. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Orvosod mit mondott? Kérdezd meg ő mit tanácsol. Nem vagy vizes esetleg??
2014. máj. 30. 13:34
 13/23 A kérdező kommentje:
ránézésre nem látom hogy vizes lennék. nem tudom milyen formái vannak. első baba, tehát nincs tapasztalatom.
2014. máj. 30. 13:44
 14/23 anonim ***** válasza:
A vizesedés jele dagadttak a lábfejek a kezek arc. Ha megnyomod a lábfejed és nem simul vissza a bőr hanem benne marad az újad nyoma az már vizesedés. Mindenkepp beszelj a dokiddal hisz a magas vernyomás sem jó.
2014. máj. 30. 13:52
 15/23 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is első baba.
2014. máj. 30. 13:52
 16/23 A kérdező kommentje:
a combomon vettem észre ilyet. kicsit megfogom és még ott marad a tenyerem lenyomata, olyan mint amikor leégünk/barnulunk, csak ugye az még biztos nem. majd jövő héten megyek nőgyógyászhoz és majd rákérdezek. a vizesedés ellen mit lehet tenni. iszok többnyire eleget, és azért nem nyomom az ágyat egész nap, olvastam hogy a mozgás is jó ellene. de még. vagy innentől már csak a szülés segít?
2014. máj. 30. 13:59
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát amit te írsz a combod az más. Itt ha rendesen belenyomod az újad akkor egy kis kráter keletkezik es lassan megy vissza az eredeti állapotba. Sok mindent nem tudsz tenni mit hogy kerülöd a só fogyasztását sok almát fogyasztasz. Ilyenkor vizhajtót tilos használni.de amúgy ha vizesednél az észrevennéd mert többségében kénylemetlen lesz a cipő arcod is felpuffad egy kicsit. Googléba néz utána. Vizesedés terhesség alatt címszóval. Bár nem értem milyeb vidőnőd van elvileg neki tudni kéne a dolgokat.Nekem minden mérlegelésnél szólt hogy jobban figyeljek
2014. máj. 30. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Bocsi a hibákért telefonról írok! Amúgy összetett dolog ez.
2014. máj. 30. 14:07
 19/23 A kérdező kommentje:
akkor nem, vizesedés (Max nagyon minimális) nincs. hát jó fej a védőnőm, csak...amikor megmért akkor elszörnyűlködtem, de nem mondott volna rá semmit, csak mikor elkezdtem szentségelni, akkor visszanézte honnan indultam, és mondta hogy ennyinek szülésig szabadna feljönni, meg Norbi szerű diétát ajánlott. de én inkább azt próbálom kicsit mintaként venni, amit a cukrosoknak írnak fel. nem olyan szigorúan, tehát mérni nem mérek. meg a kenyeret elhagyom, max tésztát eszek ebédre. próbálok nap mint nap sétálni valamennyit, meg itthon mozogni. majd meglátjuk...köszi mindenkinek.
2014. máj. 30. 16:25
 20/23 anonim ***** válasza:
A Norbi diéta jó hisz szénhidrát megfonàsról szól én azt eszem már régóta. Terhesség előtt fogtam is vele 10 kg csak jött a meló és már nem tudtam rendelni a a kaját.aztán jött a pici és annak ellenére hogy norbizonm mellette sokat nasiztam ami nem jó.rejtett szénhidrátokra mint irtam is nem figyeltem. Viszont csináltak nekem a kórházban a magas cukor miatt finomabb méréseket ami azt jelenti hogy reggeli éhgyomora vérvétel megettem a reggelit rá egy órára megint mérés és igy volt az ebéd meg a vacsi is. És képzeld a déli lett rosz pedig kórházi kosztott ettem a norbis reggelim nagy buciból készitett szendvics után ami a vacsin is volt tökéletes lett. Szóval teszlelve van a Norbi papa 😊 :) jók a kajái. Lesd meg a teletál norbis menüket a ch rövidités a szénhidrátot jelzi. Onnan is tudsz ötleteket szedni.Bár a desszertek norbis lisztből készülnek de van sok olyan étel amit otthoni alapanyagból is meg tudsz csinálni.
2014. máj. 30. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!