Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "fogyókúrás" kérdés. Aki...

"fogyókúrás" kérdés. Aki hamar szedett össze sokat és a diétás étrend mellett döntött hogy alakult a súlyotok?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy már kötelezően volt diétára fogva, hanem annak érdekébe hogy ne hízzon sokat máshogy kezdett enni. mikor mennyi volt a súly ami miatt elkezdtétek, illetve mennyi lett a végére? kb milyen étrendetek volt? kicsit el vagyok keseredve, nem akarok többet hízni, de koplalni sem. :( és még van kb 10hetem.
2014. máj. 30. 12:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem ennyit híztál eddig?
2014. máj. 30. 12:15
 2/23 anonim ***** válasza:

*bocs

mennyit?

2014. máj. 30. 12:15
 3/23 A kérdező kommentje:

20kg-ot :( és még csak 29 hetes vagyok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

ezt én tettem fel tegnap miután hazaértem a védőnőtől.

2014. máj. 30. 12:22
 4/23 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Itt az első 2 válasz az enyém. Én is sokat híztam és sajna sokkal is kezdtem 107 kgval indultam most 29 hetesen vagyok 120.50( Ez lett beírva a kis könyvbe hét elején) De már 1,50 lement rólam. Figyelj a szénhidrátra ennyi a titok. Nekem sajna a cukrom sem volt jó így meg még kötelező is a diéta nekem

2014. máj. 30. 12:25
 5/23 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Itt az első 2 válasz az enyém. Én is sokat híztam és sajna sokkal is kezdtem 107 kgval indultam most 29 hetesen vagyok 120.50( Ez lett beírva a kis könyvbe hét elején) De már 1,50 lement rólam. Figyelj a szénhidrátra ennyi a titok. Nekem sajna a cukrom sem volt jó így meg még kötelező is a diéta nekem( Aminek örülök mert van ami most motivál :) )

2014. máj. 30. 12:26
 6/23 anonim ***** válasza:
Elfelejtette 175gos diétán vagyok de ha 200g az sem baj a diabetikus a kórházban adott tanácsokat meg elmondott mindent. Szóval ez tuti biztonságos. Fel a fejjel :) Menni fog
2014. máj. 30. 12:28
 7/23 A kérdező kommentje:
köszi. nekem jó volt a cukrom, azaz nem mondtak semmit :) csak ahogy a kérdésben is írtam, igazából nem eszek annyit, meg azért mozgok is és hogy megint feljött 6kiló az utóbi mérés óta...hihetetlen. de köszi.
2014. máj. 30. 12:35
 8/23 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigyed rendben van?-mert állítólag attól is lehet.
2014. máj. 30. 12:36
 9/23 anonim ***** válasza:
okés értem én hogy a cukrod jó volt de ezt a diétát bárki csinálhatja nem kell hozzá cukrosnak lenni. Én ezt csak írtam hogy én így jártam. Amúgy meg én sem zabáltam sose csak rosszul étkeztem Pl reggeli mindig kimaradt vagy nem megfelelő mennyiségű és minőségű szénhidrátot vittem be. Nem mindegy hogy napjában 5* kell étkezni és az sem mindegy hogy megvan adva mikor mennyi gramm szénhidrát vihető be. De olvass nyugodtan utána.
2014. máj. 30. 12:45
 10/23 anonim ***** válasza:
Pl én imádom a popcornt sosem figyeltem a szénhidrát tartalmát este mindig ettem egy frissen pattogtatva ami úgye nem sok de 100g mennyiségben van 62g szénhidrát na már most ennyit még ebédre sem ehettem volna meg nem hogy későesti nasinak csak úgy pluszban. Érted mit mondok úgye. egy szelet csoki sem sok de ha megnézed azoknak is 50g szénhidráttartalom körül mozog az értékük ami egy ebédnek vagy egy vacsinak felel meg. Hihetetlen de eddig én sem figyeltem ilyenekre pedig érdemes. Ha később is fent leszel megírom mennyit sikerült leadnom szülésig. 29hkm
2014. máj. 30. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!