Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az a legfiatalabb és...

Mi az a legfiatalabb és legidősebb kor amikor még bevállalnátok egy babát?

Figyelt kérdés

Akár első akár többedik.

Kort is írjatok légyszíves és, hogy van-e már babátok és mennyi idősek.

2009. dec. 30. 21:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

24 voltam, amikor az elsőt szültem (most 9 hónapos), 31 éves koromig szeretnék még 2 babát. lehet, hogy csak 1 fér már bele, 31 felett nem nagyon szeretnék szülni.

az okom nem az egészség, meg ezek, hanem sokkal egyszerűbb: 50 éves koromra szeretném, ha már felnőtt gyerekeim lennének :)

2009. dec. 31. 08:57
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
én most szeretném az elsöt (21), elöbb tuti nem vállaltam volna, és 32-ig bezárólag a másik 3-at:) és egyetértek az elöttem szólóval: 50 évesen énis felnött gyerekeket szeretnék, esetleg unokát:)
2009. dec. 31. 14:06
 13/23 anonim ***** válasza:

En 25 evesen szultem az elsot (korabban eszembe sem jutott es mindent meg is tettem azert, hogy ne essek teherbe, mert elvetetni akkor sem vetettem volna el). Most 26 vagyok es lassan szuletik a masodik babank, 15 honapos korkulonbseggel, tervezetten. A harmadikat jo hosszu szunet utan, kb 10 evvel az elso utan szeretnenk vallalni, amikor 35 leszek.

Azutan ismet jon a 25 eves korom elotti orult vedekezes, de meg mindig tartom magam ahhoz, hogy nem lennek kepes abortuszra egeszsegugyi ok nelkul es a ferjem sem elne tul. Tehat ha a tervezett harom utan akar 40 evesen "beugrana" a negyedik gyerek es ki tudnam hordani, akkor vallalnank.

(Hozzateszem, hogy az en szuleimnel is ez tortent, en a negyedik, nem tervezett, nagyon kesoi gyermek vagyok, ha nem "jovok ossze" es nem vallalnak el, akkor valoszinuleg mar a szuleim is belehaltak volna a babatba, ugyanis a megszuletesem elott ket nappal a legidosebb testverem tragikus hirtelenseggel meghalt. Ezert irtam, hogy ha veletlenul jonne hozzank baba, akkor is orulnek, mert az erkezesenek biztosan lenne oka, megha 40 felett lennek is mar.)

2009. dec. 31. 16:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Háát lehet h fiatal vagyok sőt biztos, de szeretnék válaszolni.

én mostani elképzeléseim szerint a legeslegminimumabb, 17-18 éves kor, maximum 35-36 nem szeretnék később.

Tudom, nem tudom felmérni, h mennyi a felelősség akkor, ha éppen h befejezed a sulit, nincs sok tapasztalatom, e téren, de remélem nem haragszotok.

14/L

2010. jan. 1. 03:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

23-27-30 éves koromban szültem

De szerintem minél idősebb az ember annál nehezebb.

Az elsővel szenvedtem igaz de kipottyant, a második már sima ügy volt, a harmadiknál pedig fél napot vártunk rá, végül császároztak. Hát nem adták ingyen az is biztos!

2010. aug. 12. 22:24
 16/23 anonim ***** válasza:

Leghamarabb 20 legkésőbb 37-38.

A kisfiamat 23 évesen szültem reméljük hamarosan lesz kis tesója.

Most 25 vagyok.:)

2011. márc. 4. 21:09
 17/23 anonim ***** válasza:
24évesen szerettem volna, de 28 évesen szültem. Korábban nem vállaltam volna be. Ha nem estem volna teherbe addig próbálkoznél, amíg nem kezdődik a menopauza. Ha úgy alakult volna, hogy 45évesen esek teherbe 25 évnyi próbálkozás után, egy percig nem gondolkodnék, hogy a korom miat megtartsam-e.
2011. márc. 4. 21:43
 18/23 anonim ***** válasza:
17 évesen született az első kisfiam,20 évesen a kislányom,és 34 évesen a kicsi fiam.A legkésőbbi idő amikor szülnék még az a 40év.Bár már nem tervezem:-)
2011. márc. 4. 21:59
 19/23 anonim ***** válasza:

20 és 30 között szülnék. Az első babámat 22 évesen szültem, most 25 vagyok és már csak egy gyereket vállalunk be, remélem sikerül időben.

Persze ha mondjuk nem találtam volna meg a megfelelő férfit 30 éves koromig vagy más egyéb körülmény szólt volna közbe, akkor szültem volna akár 40 évesen is, afölött már semmiképpen sem, mert fel is kell nevelni.

2011. márc. 4. 22:08
 20/23 anonim ***** válasza:

25 évesen akartam babát. Számomra ez a kor volt a "minimum". Végeztem a főiskolán, dolgoztam is már. De nem sikerült, nehezen estem teherbe. Végül 27 évesen szültem az első gyermekünket.

Még szeretnék egyet legalább. Legkésőbb 35 évesen szülnék. Most 29 vagyok.

2011. márc. 4. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!