Volt valakinek hogy "hihetetlen" mód hízott és nem értette hogyan?
Figyelt kérdés
29hetes vagyok és majd 20kg+ van rajtam az induláshoz képest. oké, szedtem fel párat egyértelmű, rám is fért, de az hogy minden egyes védőnői vizsgálaton 4-5-6kg+ legyen...a védőnőhöz 4-5hetente járok. köszi a segítséget.2014. máj. 29. 16:28
11/16 A kérdező kommentje:
Hát utolsó hasonló vagy mint én. de mit csináljak hogy ne hízzak többet? vagy legalábbis ne a kajától, hanem már csak a baba súlya legyen a plusz?
2014. máj. 29. 22:39
12/16 anonim válasza:
Gőzöm nincs,én csinálhattam akármit akkor is híztam,koplalni meg nem voltam hajlandó.Most megnéztem a kiskönyvemben a 28.héten tartottam 20 kiló plusznál.Tényleg elég hasonlóak vagyunk :)
13/16 A kérdező kommentje:
hát...nem tudom, most megpróbálom száműzni a kenyeret és csak kevés tésztát enni, pl.: Ebédre. meg mozgok kicsit többet, de koplalni én se sokat akarok, a férjem nem is engedné :) köszi.
2014. máj. 30. 09:55
14/16 anonim válasza:
Ha nem akarsz hízni a kalácsot, kenyeret, kekszet és a magas kalóriatartalmú gyümölcsöket (pl.: almát, narancsot lehet enni, de banánt, barackot nem vagy mértékkel) el kell felejteni. A gyümölcs helyett inkább a zöldség bevitelét növeld.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :)igen olvastam a gyümölcsök cukortartalmát, tehát tényleg lejjebb veszem és zöldségeket eszek.
vettem korpovit (ha így hívják) kekszet, meg zabpelyhet, meg minden olyat amit nem hittem volna hogy valaha is fogok. :) az szerintetek gond ha ebédre eszek kicsit "hizlalót"? nem akarok magamnak főzni állandóan? ma pl karalábé levest (krumpli, karalábé, új hagyma, tejföl, víz) és túrós csuszát nem durum tésztából. a többi étkezésre odafigyelek majd.
2014. máj. 30. 16:18
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!