Milyen hihetetlen, vagy vicces dolgokat csinált eddig gyermeketek?
pl.:nővérem fia mikor megtudta hogy kistestvére lesz napokig állt a távcsővel az ablakban és nem mondta el mit néz..pár nap mulva kkibökte hogy nézi mikor jöna kistestvére:)
De olyan dolgokra is kiváncsi vagyok amik lehet adott pillanatban nem voltak viccesek inkább kiboritóak de mostmár jót nevetsz rajta..
NEm unatkozos kérdés csak annyi vita megy itt mindig gondoltam ezen a témán nem lehet összeveszni és jókat nevethetünk a kis békák találékonyságán!
Kisfiam "féltékenykedik" a húgára, gyakran megcsapkodja. (Nem erősen, de oda-odalendít neki). Mondom, hogy : "Kisfiam, ne bántsd a húgodat..."
Mire ő: Jó, jó, csak szeretetből ütöm! :DDDD
Nálam éppen az este történt a 3 éves 7 hónapos fiammal:
Úgy jött össze, hogy felborult az esti program és előbb fürödtünk, utána vacsoráztunk. már pizsamában ültettem le vacsorázni, kezeslábas, bohócruha pizsamája van. A vacsora virsli volt mártogatni ketcup-ot kért. Kitettem neki a tányérra és ott hagytam az asztalon. Én bementem a szobába egy pillanatra mielőtt leültem én is az asztalhoz. Mikor visszamentem a konyhába, az én fiam állt a széken, keresztülhajolva az asztalon, a pizsamája belelógott a ketcup-ba, fel akarta állítani a ketcupos palackot. Ahogy az ajtóban megálltam, nevén szólítottam, mire ő megszeppent, visszahuppant a székre és ezt mondta: "Azt a keservesét a kölykének, miket csinálsz?"
Szintén nővérem fia nemrég:
ki boritotta játékokat és mondta tesómnak hogy anya szedd már össze..mire a nővérem kisfiam tudod hogy fáj a lábam meg különben is mit képzelsz mi vagyok Én?(ugy folytatta volna hogy bejárónő) erre a gyerek megszólalt: birka anya,egy birka vagy:):D
Mikor mesélte sirtam a röhögéstől..bár tesóm nem élvezte ennyire..
Mostnézem hogy vki lepontozgatott!Gratulálok neki és azt kivánom ennél nagyobböröme ne legyen!
A válaszoloknak köszönöm..értem miért nem irtak többen..mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!