Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 20 hetes terhes vagyok,2 hét...

20 hetes terhes vagyok,2 hét múlva lesz az esküvöm, Mire vigyázzak? Ne táncoljak sokat?

Figyelt kérdés
Pihenjek? Mert nem akarom hogy valami baj legyen!.
2009. dec. 30. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha úgy érzed fáradt vagy, akkor menj el pihenni, ne érdekeljen a násznép, terhes vagy! Most az a fontos, hogy neked mi a jó! Ha valamit nem érzel szíved szerint valónak ne tedd! Ezt igazán megértheti mindenki, hogy téged most nem lehet egész éjszaka ide-oda rángatni, pörgetni :).Szerintem nyugodtan jelentsétek be a vacsora előtt, hogy babaátok lesz, és már most szeretnétek elnézést kérni a násznéptől, de nem fogsz tudni így mindenben részt venni:).Legyél őszinte, kérj szót, mielőtt a vacsorát hozzák, vagy mikor mindenki ott van a teremben (azt hiszem ez a vacsora előtt van, nem vagyok otthon a lagzikban, bocsi)mondd el nekik.Szerint ez egy szép gesztus is lehet, biztos tapsolni fognak a hírre, a rokonok már csak ilyenek ;)

Vagy kérjétek meg a vőfélyt(ha lesz), hogy valami vicces rigmussal jelentse be ezt,biztos kitalál valami jót ;)

2009. dec. 30. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja, és a násznép menyasszony nélkül is jól fogja érezni magát, hidd el :D!

előző

2009. dec. 30. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem kb. ugyancsak ennyi idősen volt az esküvőm. Ha nem vagy veszélyeztetett és az orvosod nem tilt semmit, akkor tegyél úgy, ahogy neked jó. Én végig táncoltam az esküvőnket igaz nálunk nem volt menyasszonytánc. Amíg érzed, hogy nem megterhelő semmi, addig nincs baj. Pihenni pedig tánc közben is lehet! Sok boldogságot! :)
2009. dec. 30. 20:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, lesz vőfély köszi az ötletett:-)
2009. dec. 31. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia én pont a nyolcadik hónapba léptem mikor a húgomnak volt az esküvője, a tanúja voltam.Probléma mentes terhességem volt, végig táncoltam az egész éjszakát magassarkúban! Azért ha újra lenne vinnék váltócipőt:) Jól éreztem magam szerintem, tedd azt ami jólesik. A násznép meg úgy is vigyázni fog rád...

Jó bulizást!

2010. jan. 1. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!