20 hetes terhes vagyok,2 hét múlva lesz az esküvöm, Mire vigyázzak? Ne táncoljak sokat?
Szerintem ha úgy érzed fáradt vagy, akkor menj el pihenni, ne érdekeljen a násznép, terhes vagy! Most az a fontos, hogy neked mi a jó! Ha valamit nem érzel szíved szerint valónak ne tedd! Ezt igazán megértheti mindenki, hogy téged most nem lehet egész éjszaka ide-oda rángatni, pörgetni :).Szerintem nyugodtan jelentsétek be a vacsora előtt, hogy babaátok lesz, és már most szeretnétek elnézést kérni a násznéptől, de nem fogsz tudni így mindenben részt venni:).Legyél őszinte, kérj szót, mielőtt a vacsorát hozzák, vagy mikor mindenki ott van a teremben (azt hiszem ez a vacsora előtt van, nem vagyok otthon a lagzikban, bocsi)mondd el nekik.Szerint ez egy szép gesztus is lehet, biztos tapsolni fognak a hírre, a rokonok már csak ilyenek ;)
Vagy kérjétek meg a vőfélyt(ha lesz), hogy valami vicces rigmussal jelentse be ezt,biztos kitalál valami jót ;)
Ja, és a násznép menyasszony nélkül is jól fogja érezni magát, hidd el :D!
előző
Szia én pont a nyolcadik hónapba léptem mikor a húgomnak volt az esküvője, a tanúja voltam.Probléma mentes terhességem volt, végig táncoltam az egész éjszakát magassarkúban! Azért ha újra lenne vinnék váltócipőt:) Jól éreztem magam szerintem, tedd azt ami jólesik. A násznép meg úgy is vigyázni fog rád...
Jó bulizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!