Mennyi idősre tippeled a babámat? (Te is írd meg, hogy neked mikor csinálta)
-áll
-kézenfogva lépeget
-tapsol
-integet
-négykézláb megy
-stabilan ül/magától is leül
-a kutyát utánozza (ugat)
Nem szeretném megírni a korát, max aki privit ír.
Nehogy az legyen, hogy dicsekszek, vagy hasonló :-)!
Köszönöm
Ez így van. Sokan úgy gondolják, hogy ha nem kúszik-mászik tankönyv szerint, az rossz. Pedig nem. Előbb utóbb fog járni, beszélni stb.
Az ugatást nem csodálom, hogy hamar megtanulta, hiszen kutyussal lakunk együtt (bent), amikor játszik a kutya, kislányom utánozza. Csecsemő kora óta ezt hallgatja :-)))
Nekem 9hósan állt fel a kisfiam,
sosem lépegetett kézenfogva- maximum a butor mellett kapaszkodva- kb 9,5-10hós kortól,
taps-integetés kb 1éves kortól volt
négykézláb 10hósan kezdett mászni
Ülni is 10hósan kezdett magától
Konkrétan a kutyát nem utánozta ekkor, de brrr-t az autóra mondta. Meg még pár szótagot.
:)
Ügyes a babád.
de azért ezek nem átlagos dolgok szerintem 7-8hónapos korban.
7-8 hós kora között csinálta ezt a babám, kivéve a kutyus utánzását. De nekünk nincs kutyánk, és lehet én nem utánoztam neki eleget a mesekönyvekből :D
11 hósan indult el magától.
6 hónaposan felült, mászott.
7 hónaposan felállt, majd rá 1 hétre már bútorok mellett lépkedett. 9 hónaposan rákapott, hogy tolta maga előtt a bútorokat, játéktárolókat, ez kb olyan mint a vezetgetés :)
integetni 9 hónapos kora körül kezdett, tapsolni csak 10-11 hónapos korában, ugatni meg nem ugatott :D ez valahogy kimaradt, most 4 évesen persze már bőszen szerepjátékozik és persze ha éppen kutya akkor ugat, de baba korában max annyi volt, hogy vauvaunak hívta a kutyát (1 évesen) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!