Nyaralás gyerekekkel, ti hogy döntenétek?
Tegyük fel, hogy az anyagi faktor nem számít, és a nagyszülőkre is 100%-osan lehet számítani.
El akartok utazni külföldre, repülővel.
Van egy 5,5 éves és egy 1,5 éves gyereketek.
Melyiket választanád és miért?
a., megy az egész család együtt
b., csak a nagy gyerek megy, a kicsi otthon marad a megszokott környezetben a nagyszülőkkel
c., csak apa és anya megy, a gyerekek a nagyinál nyaralnak addig.
Annyi még fontos lehet, hogy a nagy gyerek rendszeresen van nagyinál, nyáron is lesz 2 hetet, a kicsi eddig egyszer volt egy hétvégét nagyival és tesóval, és szuperül sikerült az is, tehát mondhatjuk, hogy hozzá vannak szokva egymáshoz.
tesómék a b.-t választották.
nekünk egy gyerekünk van így nem kérdés, már 10 hónaposan is jött velünk és nagyon jól érezte magát. (nálunk nincs is nagyi mondjuk, így a b és a c nem is lenne opció)
de ha ennyire klappol nálatok minden, én elvinném a nagyit is.
2 szobát kivenni, a gyerekek felváltva aludhatnának a nagyival, tudnátok kettesben, hármasban és ötösben is menni, így mindenféle program szóba jöhet :)
Tôlem mindenki zöldet kapott, köszönöm nektek a válaszokat.
Én azon lepôdtem meg, hogy sokak szerint egy 5és fél évesnek sem lenne élmény a nyaralás. Ez tuti nem igaz, a régebbi balatoni nyaralásokat is visszaidézi.
Egyébként valószínűleg idén sem jutunk messzebb a Balcsinál, ami szuper hely, csak úgy vágynék a tengerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!