Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyaralás gyerekekkel, ti hogy...

Nyaralás gyerekekkel, ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy az anyagi faktor nem számít, és a nagyszülőkre is 100%-osan lehet számítani.

El akartok utazni külföldre, repülővel.

Van egy 5,5 éves és egy 1,5 éves gyereketek.

Melyiket választanád és miért?

a., megy az egész család együtt

b., csak a nagy gyerek megy, a kicsi otthon marad a megszokott környezetben a nagyszülőkkel

c., csak apa és anya megy, a gyerekek a nagyinál nyaralnak addig.

Annyi még fontos lehet, hogy a nagy gyerek rendszeresen van nagyinál, nyáron is lesz 2 hetet, a kicsi eddig egyszer volt egy hétvégét nagyival és tesóval, és szuperül sikerült az is, tehát mondhatjuk, hogy hozzá vannak szokva egymáshoz.

2014. máj. 27. 12:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
39%
Vagy az egész család, vagy csak a szülők, de én inkább a C válaszra hajlok.
2014. máj. 27. 13:27
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
Mi nem megyünk olyan helyre, ahol a fiúnk nem érezné jól magát, és számunkra egyértelmű, hogy visszük magunkkal. Ha olyan helyre akarunk menni, amit ő nem élvezne, akkor hanyagoljuk. Nem olyan sokára már vagy felnő hozzá, vagy ha sosem, akkor majd idővel saját programjai lesznek. Addig is a családunk része, és mint teljes jogú tag, jön velünk mindenhová. Így igaz, nem megyünk moziba egy ideig, amíg ő pici, de számtalan más hely van, ahol jól érezhetjük magunkat, együtt. Nem tudnám otthagyni sehol. Ez azért is lehet, mert segítségem nincs, a nagyszülőket mi csak vendégként látogatjuk, nem állunk olyan közel. Így igazából megszoktuk ezt az életformát.
2014. máj. 27. 13:56
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
a.) változat és olyan helyre mennék, ahol a gyerekek is jól tudják magukat érezni. Szállodában különféle játéklehetőségek, játszótér, esetleg bébiszitter szolgálat és lenne 1-1 nyugodt estétek. (Mi visszük a gyerekeket, tavaly 1 és 3,5 évesekkel voltunk nyaralni. A nagy naponta emlegeti még mindig. Idén is jönnek.)
2014. máj. 27. 14:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

tesómék a b.-t választották.

nekünk egy gyerekünk van így nem kérdés, már 10 hónaposan is jött velünk és nagyon jól érezte magát. (nálunk nincs is nagyi mondjuk, így a b és a c nem is lenne opció)

de ha ennyire klappol nálatok minden, én elvinném a nagyit is.

2 szobát kivenni, a gyerekek felváltva aludhatnának a nagyival, tudnátok kettesben, hármasban és ötösben is menni, így mindenféle program szóba jöhet :)

2014. máj. 27. 14:15
 15/24 anonim ***** válasza:
MIÉRT KELL LEPONTZNI???
2014. máj. 27. 16:02
 16/24 anonim ***** válasza:
43%
Ha külföldi út a c)-t választanám, ilyen kisgyerekek még nem fogják fel és nem is tudják értékelni, hogy hű ők most külföldön vannak, adott esetben nem is tudnátok bármilyen programot csinálni (pl.: hosszabb városnézés, esti kikapcsolódás), a gyerekek miatt kötött lenne a nyaralás, ahhoz meg éppúgy megfelel a Balaton is. Úgyhogy én elmennék a párommal kettesben, aztán a gyerekkel meg valahova belföldre, így a d) válasz nyerne. :)
2014. máj. 27. 18:20
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
vinném a nagyit is :)
2014. máj. 27. 20:25
 18/24 anonim ***** válasza:
28%
16! Voltál már ekkora gyerekkel nyaralni, várost nézni?
2014. máj. 28. 06:57
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
Olyan szomorú vagyok, amikor azt látom, hogy az a válasz, hogy magammal vinném a gyerekem mindenhová, ahová én is megyek, hogy ő is láthassa, amit én, az csak 34%. Itt senki nem szeret a gyerekével nyaralni, vagy mi? Engem nem fáraszt, hanem feltölt a vele töltött idő. Miért fáj ez másoknak?
2014. máj. 28. 08:22
 20/24 A kérdező kommentje:

Tôlem mindenki zöldet kapott, köszönöm nektek a válaszokat.

Én azon lepôdtem meg, hogy sokak szerint egy 5és fél évesnek sem lenne élmény a nyaralás. Ez tuti nem igaz, a régebbi balatoni nyaralásokat is visszaidézi.

Egyébként valószínűleg idén sem jutunk messzebb a Balcsinál, ami szuper hely, csak úgy vágynék a tengerhez.

2014. máj. 28. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!