Nyaralás gyerekekkel, ti hogy döntenétek?
Tegyük fel, hogy az anyagi faktor nem számít, és a nagyszülőkre is 100%-osan lehet számítani.
El akartok utazni külföldre, repülővel.
Van egy 5,5 éves és egy 1,5 éves gyereketek.
Melyiket választanád és miért?
a., megy az egész család együtt
b., csak a nagy gyerek megy, a kicsi otthon marad a megszokott környezetben a nagyszülőkkel
c., csak apa és anya megy, a gyerekek a nagyinál nyaralnak addig.
Annyi még fontos lehet, hogy a nagy gyerek rendszeresen van nagyinál, nyáron is lesz 2 hetet, a kicsi eddig egyszer volt egy hétvégét nagyival és tesóval, és szuperül sikerült az is, tehát mondhatjuk, hogy hozzá vannak szokva egymáshoz.
Szia!
Ha az anyagi faktor nem számítana, akkor menne az egész család plusz még egy bébiszitter aki vigyázna a kicsikre mikor mi apával kettesben szeretnénk programot. Segítene ellátni a kicsiket, így én is tudnék pihenni, de mégiscsak együtt lennénk.
Sajnos ez csak egy álmom, mert az idén valószínű nem is megyünk nyaralni.
Jaj ez az utolsó verzió de jó. :))))
Természetesen nagyon számít az anyagi faktor is, de most gondoltam félreteszem, és anélkül boncolgatom a kérdést.
Köszi a válaszokat, megy a zöld kéz!! Várom a többit is!
Még annyi, hogy a nagy már sztem tökre élvezné, a kicsi meg nem biztos... neki még fontos a megszokott környezet meg a napirend.
És egy valag pénzt kiadni azért, hogy aztán nem is biztos, hogy jól érezzük magunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!