Júniusi Bababörzére csak nyári holmikkal érdemes
kimenni, vagy vihetek eladni mást is?
Figyelt kérdés
2014. máj. 24. 18:21
1/9 anonim válasza:
Vigyél mást is!!!őszi ruhákat nyugodtan.Én örülnék neki hisz augusztusban születik a kics lànykàm.
2014. máj. 24. 18:36
2/9 anonim válasza:
Téli overált ne nagyon, de szerintem őszit mindenképpen!
2014. máj. 24. 18:48
3/9 anonim válasza:
én max. még valamilyen őszi dolgot néznék meg, ha ki lenne téve, télit biztosan nem
2014. máj. 24. 19:05
4/9 anonim válasza:
Én megnézném a télit is, ha éppen jónak találnám, és árban is megfelelne, akkor simán megvennék egy téli overállt is.
Pl. Most tél végén vettünk a kisfiamnak egy hótaposót totál leértékelve (igaz nem börzén), ami majd jövő télen lesz jó neki.
2014. máj. 24. 20:08
5/9 anonim válasza:
Szerintem vihetsz nem nyárit is. Én a fiamnak például a legnagyobb kániulában vettem egy szuper plüss overállt, mert októberben született, és nem akartam szeptemberben vásárolni mindent, így már nyáron bevásároltam, amik eszembe jutottak.
2014. máj. 24. 20:23
6/9 anonim válasza:
Még a nyárit sem viszik :(
Két börzén is voltam e hónapban, ma pl. A Petőfi csarnokban volt. Több eladó volt mint vevő!
Örültem hogy annyit árultam amennyibe az asztal került.
Nagyon kevesen jönnek mostanság a börzére, aki pedig kijön, mindent szinte ingyen szeretne!
Senki nem keresett téli ruhát. Rövidnadrágot, napozót. Pólót senki sem vesz. Szandit, egy két lányka ruhát, játékot amit kerestek, megnéztek. Ha valami 500ft-nál drágább, nem kellett...
2014. máj. 24. 22:26
7/9 A kérdező kommentje:
Na, ettől félek én is, amit kedves utolsó ír.
Eddig én is csak vásárlóként jártam börzéken, de most annyira lefagyott a teszvesz, meg időm se nagyon van töltögetni rá, hogy gondoltam összeszedem a cuccokat és kiviszem a börzére.
Téli cuccokat nem vinnék, hanem vegyesen nyári-tavaszi-őszi holmikat.
2014. máj. 25. 00:35
8/9 anonim válasza:
vásárlóként őszintén szólva 500 Ft-ért én sem vennék drágábban ruhaneműt (rövidnadrágot, napozót stb.) A másik oldalról azt tapasztaltam az utolsó börzéken, ahol jártam, hogy kevés a vásárló, ezért az eladók próbálnak jóval drágábban adni mindent, mint azelőtt. A Petőfi Csarnokba pl. pont emiatt nem megyek, még a belépőt sem érte meg kifizetni legutóbb az egészért. Jóval lelakottabb cuccok, mint pl. egy turiban, sokszor viszont jóval drágábban. Bármilyen játékot is kérdeztem, azok is általában túl voltak árazva, vaterán ugyancsak turiban azokat is olcsóbban megtalálom. Ezzel szemben tegnap voltam egy vidéki börzén, jó árakon adtak mindent, onnan viszont zsákszámra elhoztam dolgokat. Végső soron én azt gondolom, az eladónak így megérte, mondjuk itt biztosan a helypénz sem olyan drága, de túl tud adni néhány 10e Ft-ért az egész adag dolgán, azonnal van belőle pénz, nem kell heteken át interneten árulnia.
2014. máj. 25. 07:16
9/9 anonim válasza:
Én szeptemberben szülök, júniusban már vásárolni szeretnék a picúrunknak, nem akarok mindent egyszerre megvenni, és én már vennék téli holmit is. Sőőt, inkább csak őszit-télit fogok venni, sajnos a nyárról lemaradunk már. Szóval szerintem vigyél.Nálunk 3havonta van a bababörze, a szeptemberiről lehet,h pont lecsúszok, ezért is megyek a júniusira :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!