Szerintetek a védőnők ugy nevelik/neveltéj a gyermeküket ahogy tanulták? Mindent könyv szerint?
Illetve ha vannak itt védőnők vagy egyébb gyermekekkel foglalkozó/dolgozó válaszadók, kiváncsiságbol kérdezném tőllük is.
Vajon saját tapasztalataikat is megosztják a kismamákkal anyukákkal vagy inkább csak a tanultakat?
Én úgy örültem mikor egy gyesről visszajött védőnőt kaptam. De nem tudom mikor beszél tapasztalatbol mikor tanultakból. Szerintetek nekik könnyebb dolguk van vagy nehezebb saját gyermeküknél?
jaj félre ne értse senki nincs bajom a védőnömmel csak felvetődött bennem ez kérdés. Pusztán kiváncsiságbol. Hogy vajon hol a határ vagy összemosódik e a gyakorlatban. Érdekes és elgondolkodtato. Én irodai alk. voltam mi számlákkal könyveléssel foglalkoztunk.Ugyh nekem itthon nincs munkatapasztalatom.Max a csekkek rendszerezése befizetése. :D
A párom viszont ápoló ő minden balesetemet ellátta(belerugtam az ágy sarkába már röntgeneztetni akarta).Szoval ő se tudja otthagyni a munkahelyen a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!