Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A bugyipelenkát fektetve...

A bugyipelenkát fektetve adjátok a gyerkőcre?

Figyelt kérdés

Nekünk még a sima van, csak gondoltam anyukámnak könnyebb lenne a gyereket állítva pelenkázni ilyen felhúzhatósba, mert nem bírja emelni. Viszont akkor hogy törli meg rendesen?

Ti hogyan szoktátok ezzel a fajta pelussal pelenkázni?

2014. máj. 23. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Bugyi pelenkat a mar állni tudó gyerekre szoktak adni, aki együttműködő is. Állva, felhúzni mint a bugyit.
2014. máj. 23. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Én csak akkor használtam mikor bilire, wc szűkítőre szoktattam őket, így csak lerántom meg felrántom... Járni nem tudom babánál nem jó szerintem... Nem tudom a tiéd hány éves?
2014. máj. 23. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Jav.: nem tudó
2014. máj. 23. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:
igen, fekve. simán ráhúzom mint egy bugyit. nem tud járni még, de állni igen. 10 hónapos.
2014. máj. 23. 13:39
 5/7 A kérdező kommentje:

2 éves fiú. :)

És a popsitörlőt is állva használjátok, vagy nem is használjátok?

2014. máj. 23. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is két éves fiam van. Kaptunk most két csomaggal ilyen pelust ajándékba. Én ugyanúgy fekve szoktam ráadni, ő ügyesen felemeli a fenekét, segít felhúzni.

Állva csak idegen helyen (bevásárlóközpont vc-je, pelenkázó stb.)szoktunk pelust cserélni, ami szerintem nehézkesebb mint fekve.

Nálunk a mama és most már gyakran én is megkérem a fiam, hogy a zsámolyról másszon fel a pelenkázóra, így nem kell emelgetni, neki meg nagyon tetszik a művelet.

2014. máj. 23. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:

én vagyok az, aki a 10 hónapossal használja.

ilyen egy pelenkázás:

lefektetem a pelenkázóra, 2 oldalt széttépem a pelenkát. innentől olyan mint egy sima pelenka. jön a popsitörlő és esetleg krém. majd felhúzom a tisztát és kész is :D

2014. máj. 23. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!