Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megennétek azt a pizzát, amin...

Megennétek azt a pizzát, amin 19-én lejárt szalámi és sajt van? (mellesleg szoptatok)

Figyelt kérdés
anyósom ma ezt csinálta. Nem eszem meg.Párom szinte fel van háborodva. (anyucikája a mindene, aki nevetve mondta,hogy megszagolta és még nem volt büdös...maradt belőle,megszagoltam és büdös volt..) aki azzal kezdené,hogy álljak neki főzni,már az elején leszögezem,hogy pici a baba,szoptatási nehézségeink vannak,szinte egész nap enni próbál és nekem is alig van időm még enni is így,ez a segítség anyósomtól,akiknél alkunk.

2014. máj. 22. 21:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Pedig szoptatás alatt is oda kell figyelni mit eszel.Én magam miatt nem aggódok,csak a baba miatt.
2014. máj. 22. 22:12
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

"19.-én éjfélkor még megehetem, 20.-án hajnalban pedig már dobjam ki, mert rossz? "

22.-e van -.-" És büdös volt a sajt! Mondjuk tényleg kár kidobni azt a pizzát, felajánlhatnánk ennek a kedves hozzászólónak :)

2014. máj. 22. 22:12
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Azt hiszem, én nem voltam bunkó senkivel, csak leírtam a véleményemet!

Nekem az jött le ebből a kérdésből, hogy anyós csinálhat bármit, semmi sem jó. Akkor oldja meg a kérdező a saját maga étkeztetését, és ne takarózzon azzal, hogy problémás neki a szoptatás.

2014. máj. 22. 22:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Meg is fogom oldani ezek után,mert ki tudja hányszor fordul ez elő.Már a multkor is fájt a hasam és nem az első ,hogy látom,hogy romlott pl. a túró a hűtőben,1-2 nap múlva meg túrógombóc a kaja.Ennyi segítséget meg elfogadtam volna,addig amíg nem tudom hozzátáplálni a lányom.Mellesleg már felhoztam,hogy külön szeretnék főzni,de főleg anyós tiltakozott ellene.
2014. máj. 22. 22:26
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Még öt hónapig fog rád főzni?a hozzátáplálásig?miért is nem tudsz addig?állj elé kerek-perec és mondd meg,h ezentúl főzöl te a családodnak,és köszönd meg az eddigi segìtséget.amúgy én rendszeresen veszek lejárt terméket,még húst is.soha semmivel nem volt még problémám.szerintem csak bebeszélted magadnak h büdös,mert tudtad,h lejárt.
2014. máj. 22. 23:12
 16/19 anonim ***** válasza:
ha saját magam érzem,h. büdös,természetesen nem eszem meg. de attól,h. lejárt,még nem biztos,h. romlott. most perfekt a hűtőnkben 2 hete lejárt kefír van,semmi baja. direkt egy szavatossal együtt bontottam fel,teljesen egyformák. de ha büdösnek érezted,egyértelmű,ne edd meg,vitát sem kell nyitni.
2014. máj. 23. 05:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Én ha szoptatnék, ha nem, nem enném meg a büdös sajtot, szalámit.

Azért a vákuumcsomagolásban lévő joghurt nem ugyanaz, mint egy már megbontott sajt, vagy szalámi.

A joghurtot én is megeszem néhány nappal a lejárati idő után, de a gyerekeim azt sem kapják meg.

2014. máj. 23. 08:35
 18/19 A kérdező kommentje:
ezek mind pultból valóak,tehát csak pár napig lehet őket enni,nem vákumcsomagoltak.Mindegy,már megbeszéltem vele,hogy főzök külön,de nem mondtam meg miért,csak annyit,hogy akkor legalább azt főz amit akar és nem kell odafigyelnie,mi bántja a baba hasát.
2014. máj. 23. 14:37
 19/19 A kérdező kommentje:
ja és a férjem is szólt neki, és mondta,hogy azt Ő sem eszi meg és hozott nekem kaját.
2014. máj. 23. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!