Megennétek azt a pizzát, amin 19-én lejárt szalámi és sajt van? (mellesleg szoptatok)
Ha anyós ilyen humoros, akkor nevetve vettem volna fel a telefont és rendeltem volna egy pizzát.
Párod meg szedd ráncba... (és minél hamarabb annál jobb!)
sajnos nm külön élünk,miénk a felső szint.Már nagyon szeretnék külön menni,mert sok ilyen dolog van.
Párom azt mondta,Ő enni fog belőle,nem lesz tőle semmi baja és nekem sem. Azért nem akarom megfosatni a 2 hónapos kislányom.
Megint egy, szapuljuk együtt anyóspajtást kérdés!
3 napja járt le a szavatossága, nem hiszem, hogy olyan nagy baja lett annak a szaláminak és a sajtnak.
Ha pedig nem tetszik amit eléd tesznek, akkor csinálj magadnak olyant, ami megfelel.
Csak 3 gyerekem van. :)
A szavatossági idő lejárta nem azt jelenit, hogy utána a termék már nem jó, megromlott. 19.-én éjfélkor még megehetem, 20.-án hajnalban pedig már dobjam ki, mert rossz?
A pár napja lejárt joghurtot a gyerekeknek nem adom oda, de én vígan megeszem, nincs tőle semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!