Kedves Anyukák! Mennyit jár el apa nálatok a haverokkal (iszogatni)? Kérlek írjatok sokan!
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 17:23
21/28 anonim válasza:
Nekünk 2 gyerekünk van,és pont ma reggel utazott el 3 haverjával 2 napra...sztem szükségük van erre.Ilyen kis kirándulás évente kb.2x-3x van,2 ill. 3 napos szokott lenni.nekem ezzel bajom,végül is neki köszönhetjük a jólétünket.Általában hozzánk jönnek a haverok,havonta 2x(persze mi is megyünk.)
22/28 anonim válasza:
Szia!
A ferjem nem jar el.Nem olyan fajta,en probalom kuldeni de O nem akar.
Kulonben is rengeteget dolgozik raadasul nehezet(komuves) ugy h alaposan el is farad.
Nem olvastam vegig a valaszokat csak az elso kommentedet.
Mindenkeppen uljetek le megbeszelni.Persze h kell neki is s lazulas de ez nem mehet a csalad rovasara.
Szoritok nektek!
23/28 anonim válasza:
Nem jár el. A haverja(i) jön néha át, nálunk apa nagy Xboxos, ő, mikor mi elaludtunk, inkább játszik, szabadidejét meg, ha nem dolgozik velünk tölti.
Szerencsések vagyunk!!!(kopp-kopp)
:)
Üdv, 13 hónapos manó anyukája
24/28 anonim válasza:
Semmit.Sokat dolgozik,az ismerőseivel telefonon beszélget.Néha egy-egyel összefut,akkor sem mennek iszogatni,egy-egy órát valakinél ,nálunk,vagy náluk van.de ez nagyon ritka.Szórakozóhelyre,kocsmába,stb nem jár egyáltalán.
25/28 anonim válasza:
nem megy el. azt a két sört itthon is meg tudja inni. ha buli van, akkor vele tartok. 9 hónapos a babám, egyszer mentünk el koncertre.
26/28 anonim válasza:
Szerencsére iszogatni nem jár el semennyit. Kb. kéthavonta egyszer megy el 3-4 órára a barátaihoz. Mire hazaér, fáradt és nem kényszerből, hanem mert ő így akarja, velünk tölti a maradék kis idejét.
27/28 anonim válasza:
Egyébként az én férjem is jár edzeni, de a jó kondi szükséges a munkájához (katona), szóval ennek csak örülök. Illetve annak is, hogy nem iszik.
Utolsó voltam
28/28 anonim válasza:
Szia!Párom nem jár el,szintén sok a tennivaló a házban és akörül,na meg a munkahely is lefárasztja.Szeretünk együtt lenni,mindent közösen csinálunk.Kocsmába,szórakozóhelyre sosem ment,alkoholt sem iszik.Ha az ellenkezője lenne,biztosan nem tolerálnám túl jól!Számomra nem fér bele a képbe,hogy egy családapa pici baba mellett ilyen életmódot folytasson.Ha programunk van,együtt megyünk kisfiunkkal a barátokhoz,ismerősökhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!