Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyukák! Mennyit jár...

Kedves Anyukák! Mennyit jár el apa nálatok a haverokkal (iszogatni)? Kérlek írjatok sokan!

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 17:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ahányszor kedve tartja, engem nem zavar. Felőlem akár minden hétvégén is elmehet, ha szól előre, hogy mikor megy, mikor jön. Viszont, ha én szólok, hogy most jobban szeretném, ha itthon lenne egész hétvégén, mert esetleg programot szeretnék közösen, vagy csak úgy, akkor alap, hogy nem megy sehova, illetve, ha én szólok, hogy most nekem van mehetnékem, akkor az is természetes. Mondjuk én ritkábban megyek el, 1-1,5 havonta.
2009. dec. 29. 19:16
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Miota egyutt vagyunk, 1x ment el. Nem iszik, igy nem is marad ki a haverokkal.
2009. dec. 29. 19:30
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semennyit.Annyit dolgozik szerencsétlen, hogy én már örülnék is, ha lenne ideje hogy ez egyáltalán szóba jöhessen.

Én tuti nem fognám vissza ennnyire amit írsz hogy 3-4 havonta...az nagyon kevés.

Nem lehet hogy te is szeretnél kicsit kimozdulni néha és inkább az zavar hogy ő zavartalanul leléphet te meg ugye nem...

Nem kötözködésből irom, tényleg nem, csak jószándékból.

Nekem éjjel szoktak ilyen gondolataim lenni, mert az én férjem meg egyetlen egyszer sem kelt még fel a gyerekekhez. Jó a picit szoptatni kell, az oké de a nagy 2 éves múlt és már nem cicizni szeretne éjjel.

Na szóval én olyankor puffogok itt magamban hogy ez igazságtalanság :))

Ha nagyon morogsz vele, lehet hogy elege lesz egy idő után..:(

2009. dec. 29. 19:32
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok, az persze más ha rendesen piál is ilyenkor...mert az mondjuk elég aggasztó ha csak úgy tud lazítani meg leereszteni ha iszik :(
2009. dec. 29. 19:33
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Még csak pocaklakónk van, de együtt járunk el. Nagyon ritkán megy el nélkülem évente 2-3 alkalommal.
2009. dec. 29. 20:02
 16/28 A kérdező kommentje:
Az is benne van biztos,hogy régebben csak együtt jártunk el mindenhova, most meg ő tovább éli ugyanazt az életet, holott már családos ember. Ma megfogadtam hogy én is eljárok néha , nekem is járna egy kis kikapcsolódás, és akkor biztos lazább lennék . 1 év alatt 2X 2 órára voltam távol a kisfiamtól. Köszönöm mindenkinek a válaszokat, aranyosak vagytok! B.U.É.K
2009. dec. 29. 20:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

sokat vitázunk ezen. még ha nem is kocsmában, de mindig úton van. sok a haver, sok a hobby, és azért eleget is dolgozik. fogalmazzunk máshogy. mikor van otthon? nos: reggel 7 előtt és este 8 után. kivéve, mikor hosszúra sikerül az est, mert ugye nem illik megsérteni a haverokat, h nem fogadja el a sört. ilyenkor 10 órakor felhívom, megkérdezem mikor jön. erre: megiszom ezt a pohár sört, pár perc. nos általában 1 pohár sör az nála 1-2 óra. én belefáradtam a harcba, h legyen itthon is. szeret minket, de ugyan ezt látta az apjától, ezt tartja mérvadónak. és ugye Ő AZ AKI A LÉT HOZZA, NEKI EZ JÁR...legalábbis így érzi.

talán itt az ideje, h én is néha kimaradjak és váratlanul a nyakába zúdítsam a 2 hisztiző gyereket.

boldogabb új eszetndőt!

2009. dec. 29. 21:14
 18/28 anonim ***** válasza:

21:14es,mintha magamat olvasnám :-(

annyi különbséggel,hogy nálunk a férjem 7köznap külhonban dolgozik,csak péntek du jön haza.Bár olyan,mintha nem is lenne.mert megjön,felspanolja a fiam,zuhanyozik,max fürdet...és megy is próbálni(bandájuk van).Tehát ő nem kocsmázik,hanem zenél!Nem is lenne gond a heti 1 alkalommal,csakhogy 18a óta mióta szabin van,már ma 5xre van el :-(

engem az dühít,hogy a fiam mindezek ellenére nagyon apás,imádja őt.És ilyenkor csak vár és vár.Estére teljesen hisztis is lesz.Éjjelről ne is beszéljünk.és a párom mikor hajnali 1körül megjön,a fiam akkor kel.Azzal elintézi,hogy áthozza hozzánk.Persze ilyenkor mindenki alszik csak én nem,holott nekem pocaklakóm is van.Na szóval én már megkaptam tőle,hogy nagyon utálatos vagyok.

De valahol érthető az én/mi helyzetünk is.A hülye járvány miatt már hónapok óta nem voltam sehol,a barátok mind lassan elmaradtak.

Visszakanyarodva a kérdésre:inni nem jár el,de így is sokat van távol.

2009. dec. 29. 21:40
 19/28 anonim ***** válasza:
semennyit, sokat dolgozik, mellette tanul, ha van egy kis szabadidő, akkor azt velünk tölti...
2009. dec. 29. 21:49
 20/28 anonim ***** válasza:

Az én férjem inkább itthon van (szabadidejében jobban szeret xboxozni, mint a haverjaival lógni), szóval én úgy rugdosom el néha, hogy menjen már szórakozni. Engem nem zavar, hogy addig itthon kell maradnom kettesben a babámmal.

De ez így volt régen is, én mindig mentem volna bulizni, úgy kellett mindig magammal rángatni :D

Én havi egyszer megyek "kocsmázni", találkozni a barátaimmal, de nem iszok, nem dohányzok, csak beszélgetni megyek, addig a férjem van itthon a babánkkal, legkésőbb éjfélre mindig megjövök. Együtt most nem tudunk menni, mert nincs ki vigyázzon a bébire, egyébként 13 hónapos.

2009. dec. 29. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!