Átvágott a fiam keresztanyja? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
3 napja sírva felhív, hogy egész hétre összesen 6 db pelenkája van. A férje meg majd jövő hétfőn kap fizetést (26.-án). Megsajnáltam, adtam neki egy fél csomaggal (40 db). Most meg délelőtt mondta, hogy megy a fiának ruhákat venni a H&M-be. Nem sajnálom attól a kislánytól, de komolyan elszállt a vérnyomásom, mert el nem hiszem, hogy nem tudott volna venni 2 ezerért egy kisebb csomag pelenkát! Tanultam a dologból az biztos!2014. máj. 20. 18:34
11/11 A kérdező kommentje:
Visszakérni nem akartam, csak beszólni neki. Írta viberen, hogy miket vett. Erre megírtam neki, hogy ennyi erővel vehettél volna pelenkát is. Most legalább 6-7 ezret elcseszett, meg még rakatott is félre. Azért szépen befürödtem.
2014. máj. 20. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!