Átvágott a fiam keresztanyja? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
3 napja sírva felhív, hogy egész hétre összesen 6 db pelenkája van. A férje meg majd jövő hétfőn kap fizetést (26.-án). Megsajnáltam, adtam neki egy fél csomaggal (40 db). Most meg délelőtt mondta, hogy megy a fiának ruhákat venni a H&M-be. Nem sajnálom attól a kislánytól, de komolyan elszállt a vérnyomásom, mert el nem hiszem, hogy nem tudott volna venni 2 ezerért egy kisebb csomag pelenkát! Tanultam a dologból az biztos!2014. máj. 20. 18:34
1/11 anonim válasza:
És akkor nem kérdeztél rá a pelenka dologra?
Magadban hiába puffogsz, ő tuti nem fogja venni a lapot, lehet, már el is felejtette, hogy mit kamuzott neked ezelőtt.
2/11 anonim válasza:
Igazad van, én azért szóltam volna neki, mert ez nem szép tőle.
3/11 anonim válasza:
Szerintem fizu napon hívd fel nyugodtan, hogy várod vissza a pelenkát, ha rákérdez miért, mond el neki nyugodtan.
4/11 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy na vett-e ruhákat és hogy milyeneket. Aztán szólj neki, hogy a 40db pelusra szükséged lenne mostmár, legyíen kedves megadni, ha már úgyis van pénz.
5/11 A kérdező kommentje:
Ezt akartam kérdezni tőletek, hogy akkor szerintetek is szóljak?
2014. máj. 20. 18:53
6/11 anonim válasza:
Nemár! 40 db pelusèrt szóljon? Nem èri meg a konfliktust, mègis a gyerek keresztanyja... Nèzd, tanulj a leckèböl ahogy írtad és ezt most nyeld le. Mégiscsak családról van szó...
7/11 anonim válasza:
Szerintem meg szóljon csak, családon belül rendben van hülyének nézni a másikat? Szerintem még gázabb...
8/11 anonim válasza:
Családon belül azért 2000Ft-ot visszakérni szerintem ciki ha nem rendszeres és ti nem éheztek. Lehet azért mondta, hogy azért ne gondold, hogy éheznek vagy valami.
9/11 anonim válasza:
Igenis szólj! Nem visszakérni a pénzt, hanem tisztázni, hogy is van ez. Én is nagyon mérges lennék és nem nyelném le a dolgot, az biztos.
10/11 anonim válasza:
PErsze, hogy szólj. Azért, mert családtag nincs joga hlyére venni téged. A pénzt, pelust nem kell, visszakérd, de azért tedd helyre a nőt, mert ocsmány dolgot művelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!