A kisfiam 6 honapos es 9,7 kg. ,1,5 cm. Ez jo, vagy sok szerintetek?
Arányos kisbaba. Hurkas combik, pufok pofi :))
Delelott, delutan bebietel; foleg gyumolcs es zoldseg.
Foetkezese: Napi 3-4x cicizik, ami este es reggel kiadosabb, napkozben rovidebb, feluletesebb. Tapszert nem kap. Forog már, ülni is szeretne, kúszni/mászni mèg nem nagyon tud.

nem semmi mekkora babátok van! turbótejetek van??? :O
enyém 1 évesen volt 9,5kg. most 4,5 évesen 20 kiló (117cm), szóval nem kicsi ő sem, soha nem volt sovány.
szerintem sok a 10 kiló, a táblázatok is egy évesnek írják a 10 kilót, de hát ez van. gondolom nem etetitek túl, csak ilyen alkatok. hátha ha elkezdenek mozogni, megáll a súlygyarapodás és nem lesz gond később :)
Sziasztok!
Koszonom a valaszokat!
3,2kg-mal szuletett, 47cm-sen :)) Szoval pici baba volt, de igen hamar nott. A dr.bacsi szerint cicibajnok es a tejem is turbotej :)) --> (a felszedett 18kg-mbol mar csak 1-2 lehet rajtam, most kb 60 lehetek :-D )
Ők, azaz a dr. es a vedono is azt mondjak, mivel cicizik, fiu, mozog, mosolyog, kiegyensulyozott, semmi baj nincs, sőt jo eros, igazi husos kisbaba. Majd lemassza, lemozogja :)))

A lányom 9,5 kg volt fél évesen (cm-re már nem emlékszem), akkor még kizárólag szopizott, és 3500 g-mal született. Most az osztálybn az egyik legmagsabb, és 1 g háj nincs rajta, vékony és izmos (7,5 éves már).
A fiam 3400 g-mal született, fél éves korig szintén kizárólag szopizott, és neki 1 éves korára sikerült elérni a 9,5 kg-t. Én úgy vettem észre, hogy az anyagcseréjük más, a lányom kicsinek 3-4 naponta kakált, a fiam pedig naponta 3-4 alkalommal, így hiába ették ugyanazt és ugyanannyit, mégis teljesen más ütemben híztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!