Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisfiam 6 honapos es 9,7...

Hubilla kérdése:

A kisfiam 6 honapos es 9,7 kg. ,1,5 cm. Ez jo, vagy sok szerintetek?

Figyelt kérdés

Arányos kisbaba. Hurkas combik, pufok pofi :))

Delelott, delutan bebietel; foleg gyumolcs es zoldseg.

Foetkezese: Napi 3-4x cicizik, ami este es reggel kiadosabb, napkozben rovidebb, feluletesebb. Tapszert nem kap. Forog már, ülni is szeretne, kúszni/mászni mèg nem nagyon tud.

2014. máj. 18. 20:04
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
71,5 cm.
2014. máj. 18. 20:06
 2/17 anonim ***** válasza:
szép erős baba. Szerintem jó. Kisfiam 9 volt hat hónaposan és 72 cm, Ő sem volt egy kiscsi fajta és anyatejes volt. Lányom hat hónapos most, anyatejes 73 cm és 7,3 kg. Látszik, hogy kislány:)
2014. máj. 18. 20:13
 3/17 anonim ***** válasza:
A fiam 6 hónaposan 7,2 kg volt, és erre is sok ismerős azt mondta, hogy duci, bár én nem láttam annak. Mondjuk a fiam 3100 grammal született csak. A te fiad mennyivel született?
2014. máj. 18. 20:40
 4/17 anonim ***** válasza:
Hogy sok e vagy sem, ez attól is függ pl, hogy mennyivel született. Szerintem nem az adott súly számít, hanem, hogy mennyit gyarapszik hónapról hónapra. Bár szerintem ilyen korban még olyan változó, hogyan nő a súlyuk, lehet, hogy az elején megugrik, de később lelassul a fejlődés. Annyit változnak még 3-4 éves korukig, hogy véleményem szerint ilyenkor még nem kell aggódni, csak ha kirívóan nagy a súlya. Sok anyukától halottam, hogy pufók kisbabája nyurga ovis lett később. Ha elkezd kúszni , mászni, az is hatással lesz a súlyára. Azaz szerintem nem vészes, én nem aggódnék. :).Napi 5-6 étkezés, főleg, hogy a kiegészítés melett anyatejes, nem sok.
2014. máj. 18. 20:45
 5/17 anonim ***** válasza:
6ho 3hetes a fiam. Eppen 9kg, 70,5cm. Enyem is pufok, de eros baba, eletvidam izgo-mozgo. :) A doktorno is mindig elmondja, h ugyan nagy baba, de nem baj, mert az anyatejtol nott meg es eros is. Amugy 3500g-mal , 50cm-rel szuletett, az elso 4 honapban 1-1kg-ot hizott...
2014. máj. 18. 20:55
 6/17 anonim ***** válasza:

Számomra nagyon sok. Kislányom pont 1 évesen volt 9, 8 kg.

3, 3 kg született.

A tied mennyivel született?

2014. máj. 18. 21:10
 7/17 anonim ***** válasza:

A tény az tény marad. Nagyon sok a korához, ha csak em 4500gramm felett született ( de még úgy is sok lenne).

Hiába írják, hogy nem, nézz meg egy baba testsúly táblazatot.

Ez em azt jelenti, hgy így fog maradni, majd lemozogja, de ez egyelőre rengeteg.

7,5 hós kislányom 7kg.

2014. máj. 18. 21:22
 8/17 anonim ***** válasza:
Ja, és 71cm:-)!
2014. máj. 18. 21:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Húúú, az enyém 1 évesen volt 8,8 kg és 74 cm :)
2014. máj. 18. 21:33
 10/17 Babeli Zurzavar ***** válasza:
kislanyom 8 honapos, 9,45 kg es 74 cm... hat nem vekony, na es? fogjuk dietara?! Ok ilyen tipusok! nyilvan ha 2 evesen lenne napi 18 ora rohangalas mellett 20 kg es 80 centi akkor erosen elgondolkodnek hogy valtoztassak az etkezesen, de meg a Te babad is olyan csoppnyi, majd elkezd mozogni es pikk pakk lemozogja! fiam is ilyen ha nem nagyobb volt, most 2 eves, 101 cm, 15 kilo, pocakja sincs, es iszonyatosan eros!
2014. máj. 18. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!